2777
2789

وضعمون بد نیست تک فرزندم و هر کدوم چندین مغازه و خونه اجاره میگیرن به علاوه حقوق شون که روی هم شاید از ۵۰ میلیون ماهی بیشتر بگیرن (دقیق حساب نکردم همین حدودا) و مشکلی نداریم واقعا

قسط و اینجور چیزا هم نداریم اما بازم با این حال به شدت خسیسن مخصوصا بابام یعنی امکان نداره هزار تومن خرج کنه و چونه نزنه حالا مامانم تو چیزای مثل لباس و لوازم ارایش و.. چیزایی میخوام کم نمیزاره

اما خب مثلا الان نزدیکه تولدمه شاید ۶ سال باشه هیچ چیز نخریدن یا اصلن دو ساله تبریکم نمیگن با اینکه میدونن اون روز تولدمه هااا مخصوصا بابام که مثلا نخواد خرجی کنه

من خودم آدم حسودی نیستم که حسودی کنم واسه طرف بد بخوام اصلا ولی آدم میبینه مثلا رفیقم که از من حالا وضعشون بد تر نباشه بهتر نیست به گوشی که دسته منه میخنده ( از این ادمایی نیستم که گوشی مهم باشه ولی خب خرابه دیگه) یا خیلی چیزایی داره که من هر وقت گفتم بهشون به چپشون گرفتن و واقعا خیلی امکانات رو با وجود اینکه پولش هست نمیخرن و پول خیلی به چشمشون میاد بر خلاف من 😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسیسن دیگه تا خودشون نخوان تغییر کنن کاریش نمیشه کرد.

واقعا.. حالا از یه طرف یه قرن اختلاف سنی دارن با من اصلا هر چی میگم درک نمیکنن انگار پول واسه جمع کردنه خرج نشه به چه درد میخوره 

عزیزم خب پول تو جیبی بگیر از بابات ماهیانه اون چیزایی که میخای برا خودت بخراونا مدلشون اینطوریه ذوقی ...

پول تو جیبی چقدر میخوان بدن؟ ادم خسیس تو همچی خسیسه اون پول به درد نمیخوره بعد هر چی بگی میگن ماهیانه ریختیم از همون بخر انقدر بدم میاد ادمو محدود میکنن به یه ذره پول

واقعا.. حالا از یه طرف یه قرن اختلاف سنی دارن با من اصلا هر چی میگم درک نمیکنن انگار پول واسه جمع کر ...

معمولا نسل های قدیمی همینجورین چون تو دوران اونا این سبکی همه زندگی میکردن و تو سختی بودن خیلیاشون هنوز تو اون دوران موندن

پول تو جیبی چقدر میخوان بدن؟ ادم خسیس تو همچی خسیسه اون پول به درد نمیخوره بعد هر چی بگی میگن ماهیان ...

خب عزیزم اگه وضع مالیتون اوکی باشه یه تومن دو تومن ک‌نمیده 

حداقل ۵رو میده برا یه ماه 

با خدا باش و پادشاهی کن....بی خدا باش و هرچه خواهی کن

معمولا نسل های قدیمی همینجورین چون تو دوران اونا این سبکی همه زندگی میکردن و تو سختی بودن خیلیاشون ه ...

اره واقعا هم با کاراشون آدم رو زجر میدن هم با تفکرات و حرفاشون

خب عزیزم اگه وضع مالیتون اوکی باشه یه تومن دو تومن ک‌نمیده حداقل ۵رو میده برا یه ماه

اره ۵ تومن رو میداد ولی نگاه کن فرض کن هر ماه این قدر میده بعد دیگه هر چی میگی رو کلا عید تولد روز دختر همه رو همون بهونه می‌کنه واقعا اون یه ذره پول تو یه ماه خرج میشه ترجیح دادم اونو نگیرم حداقل یه بهونه داشته باشم وگرنه از اون پنج تومن چیزی نمیمونه که بخوام واسه چیزی جمع کنم اون طور پیر میشم که