2777
2789
عنوان

عکس بنظرتون منظوری داره ک پیام داد

154 بازدید | 24 پست

قبلا ی جا میخواستم کار کنم  ک تولیدی بود زنو شوهر باهم کار میکردن

دیگه قسمت نشد همکاری کنم نرفتم شماره شوهره رو روز اولی ک رفتم برا کار داشتم ینی شماره خود اقا رو اگهی بود

منم ب تولیدی سیو داشتمش و ی سری استوری ی لوازم ارایشی رو گذاشته بود من فکر کردم خانمشونه ک مغازه زده و ادرس مغازه رو یبار در جواب استوری پرسیده بودم حالا بعد چند روز پیام داده ک نیومدین مغازه

خوشم نیومد ک پیام داده ولی همچنان پیش خودم گفتم لابد خانمشون هستش محترمانه جواب دادم وقت نکردم اگه قصد خرید داشتم مزاحمتون میشم

ولی شک داشتم ک نکنه اقاعه باشه برا همین پرسیدم ببخشید شما رو ب تولیدی سیو دارم خانم فلانی هستین

اونم گفت نه من اقای فلانی هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا بدبخت چیزی نگفته اگرم منظوری نداشته خودت با آخرین پیامت تو فکرش بردی

خب در جواب استوری هام ی چیزی میگفت و خیلی راحت صحبت میکرد مثلا یبار استوری ی دندون پزشکی رو گذاشتم خیلی راحت صحبت میکرد خودت راضی هستی و اینکه نیومدی مغازه بدم اومد پیگیره ظاهر خوبی نداره خب

اصلا چرا شمارمو پاک نکرده

معمولا فروشنده ها به عناوین مختلف دنبال جذب مشتری و بازاریابی اند، دلیلی نداره هر حرف و پیامی را منظوردار بنامیم، ضمنا مگه شما از طرف خودت مشکلی احساس می کنید که حرفش را منظوردار به خودت می گیرید، شما تو استوری تبلیغش آدرس مغازه اش رو گرفتی، اون هم چون آیدی تون را داشته گفته بذار ببینم این سوال را می تونم به یک خریدار تبدیل کنم.

درست است که معمولا در اثر نمایش خانم ها کشش و میلی در مردها ایجاد می شود اما آیا هر رابطه اعم از تجاری، اجتماعی و...  به معنای کشش جنسی است؟ هرگز اینطور نیست، آن مغازه دار فکر بدبختی هاش، چک، اجاره، حقوق و بیمه فروشنده، پول برق تجاری که این زها وحشتناک بالا رفته است، چکار به احساسات شما داره؟ صمنا اینکه گفتهدمن آقای...  هستم رفتاری کاملا صادقانهداز خود نشان داده است. اگه شک دارید به خودتون پس بپذیرید همه دنبالت اند اما اگه خودت مشکلی نداری، این یک سوال و پریش خیلی عادی است صمنا از شما که بزرگ یک خانواده اید، ایمقدر ساده لوحانه به مسایل نگاه کنید، شما پرسیدید آدرستون کجاست  اون هم دیده نرفتید پیام داده و صادقانه هم.گفته آقای فلانی هستم.

به مولا ابجی خیلی عجیب رفتار کردی بدبخت اصلا منظور نداشت

خب اخه میدونی بعد چند ماه هنوز شمارمو داره 

و اینکه پرسیده نیومدی مغازه

بدم اومد گفتم نکنه فکری داره گفتم بزار سخت برخورد کنم  متوجه بشه اینقد سریع راحت نشه با کسی

ترسیدم والا

معمولا فروشنده ها به عناوین مختلف دنبال جذب مشتری و بازاریابی اند، دلیلی نداره هر حرف و پیامی را منظ ...

درسته ولی خب دوره بدی شده قبول کنید

ایشونم قبل تر ها خیلی راحت صحبت میکرد مثلا من ایشون رو شما خطاب میکردم ولی اون میگفت تو یا خودت و.... دیگه والا گفتم بزار برخوردم جدی باشه دیگه چیزی در جواب استوری هام نگه شوهرم هم ادم حساسیه 

نیاز نبود مستقیم پیام بدی همینجوری بلاکش میکردی بعدم پاک میکردی شماره رو

میترسیدم شوهرم بعدها ببینه بلاکه فکر بد کنه

ی جوریایی دو دل بودم خودم ولی گفتم هیچی مهم تر از آرامش زندگیم نیست 🙈