2777
2789
عنوان

درو قفل کردم که راهش ندم خونه

252 بازدید | 15 پست

دیگه به لبم رسونده ،۶ ساله دهن منو سرویس کرده ،تو هر شرایط و موقعیتی اولویتش خانواده وامونده اشه .

یک هفته است کامل سرکاره بهم قول داده بود جمعه میبرمت بیرون(یه کار واجب داشتم) 

بعد داداش سگش بهش زنگ زد برن استخر ،حالا تو عمرشون با هم استخر نرفتنااااا .

اینم گفت میخوام برم استخر ،گفتم هرجور خودت میدونی ،فکر کردم الان خودش خجالت میکشه و میفهمه باید اولویتش زنش باشه ،دیدم نه واقعا داشت میرعت .

قهر هم کرده بود که من قیافه ام رفته بود تو هم .

منم مغزم داشت میترکید بلند سدم رفتم بیرون هوا بخورم ،این اقا هم دیدم خبری ازش نشد ،فقط یبار زنگ زده بود .

همین که خبری ازش نشد فهمبدم حتما رفته .

اومدم خونه دیدم نیستش ،منم درو از پشت قفل کردم ،الان که اومد راهش ندادم میفهمه .

من تک ک تنها توی این شهر غریبم ،بجا لینکه منو درک کنه بفهمه بجز اون کسیو ندارم همیشه اونا رو بهم ترجیح میده تف تو این زندگی 

تنها ترینم🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مردا چل میشن یهو لگد میزنه درو میشکونه ها

جهنم بزار اینقدر بره تو ک....ن خانوادش تا سیر بشه

توهم به خودت برس برا خودت ارزش قائل شو محلش نده 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب خیلی بده.ولی در روقفل نکن.میاد میبینه دعواتون میشه.مقصر خودتی.یعنی چی که گفتی هر طور راحتی.همون وقت میگفتی من یه هفته است تو خونه ام حوصله ام سر رفته .نه این که بگی برو بعد سرسنگین بشی.

شوهرت مقصره ها

ولی یه چی بگم خودم یه زنداداش دارم هرجا باهاش میری انقد به داداشم غر میزنه حالِ هممونو به هم میزنه،اصلا میگیم خدا به دادِ داداشم برسه چجوری اینو تحمل میکنه یا باهاش اینور اونور میره کوفتش نمیشه

حالا میگم تو هم غرغرو نیستی؟بعضی وقتا غرغر به خودت معلوم نیست ولی طرفو کفری میکنه و اصلا خوشش نمیاد باهات جایی بره

گفتم شاید کمک کننده باشه.

حیف با زنداداشم راحت نیسم وگرنه به اونم میگفتم کمتر غر بزنه زندگی رو به خودشون تلخ کرده

خدایا شکرت

خب خیلی بده.ولی در روقفل نکن.میاد میبینه دعواتون میشه.مقصر خودتی.یعنی چی که گفتی هر طور راحتی.همون و ...

ایناروهم گفتم همشو که نتونستم بنویسم ،عین ادم بهش گفتم ولی نه نمیفهمه

تنها ترینم🥲