2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلیسیرین  از کجا میخرین؟؟

من از دارو گیاهیا میخرم

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
همون ماست و ابلیموه چند روز زدی و روزی چند بار ؟؟؟

قبل حمام میزنم بیست دیقه میزارم بمونه....من یه خانوم آرایشگر که اقواممون هستن این روشا رو گفتن

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
پس هر روز میزنی ؟؟ روزی یه بار ؟؟

نه یه روز درمیون

آره یه بار...البته آبلیموم طبیعی هستش..وماست هم مادرم شیرمیگیره و ماست درست میکنه

داروها رو با هم قاطی نکنید هیچ وقت.... پماد کلوتریمازول به شدت حساسیت زاس..... استفاده ی زیادش آسیب ...

عزیزم کلوتریمازول چه حساسیتی داره؟

من چندین سال هست از این پماد استفاده میکنم هیچی هم نشده.

پماد کلوتریمازول موضعی 1% برای پوست هست ضدقارچ هست.عالیه

تا جایی که من اطلاع دارم و تقریبا 15سال هست استفاده میکنم ضد حساسیت هست نه حساسیت زا !

تبخال معمولی هم نمیزنم تبخال وحشتناک شدید و زیاد که باید 4 روز بیمارستان بخوابم تا رفع شه

در مورد من اینجوریه... همه آدما به همه داروها آلرژی نشون نمیدن!!!

سلام. آخه واقعا هیچی انداره لیزر کردن جواب نمیده. من خودم برا سفید کردن زیر بغل و واژنم لیزر کردم خدا رو شکر خوبم جواب رفتم. اگر بخوام یه دکتر خوب بهت معرفی کنم دکتر بیک زاده عالیه. سایتشو ببین http://dr-beikzadeh.com/