mehrsana96 مدیر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 638 عنوان چه روش هایی برای رفع تیرگی( زیربغل و آرنج و زانو )می دونید:( | مشاهده متن کامل بحث + 22985 بازدید | 46 پست سلام خانوما اگر کسی روش موثری سراغ داره ممنون میشم کمکم کنه 1396/08/15 | 09:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیم165 عضویت: 1394/07/22 تعداد پست: 7341 منم نمیدونستم.... ولی برا خودم مشکل ایجاد کرد... دارم میگم که بقیه استفاده ی بیش از حد نکنن ممنون که گفتی عزیززززم چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
قَلبِ_نَنه عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 791 گلیسیرین از کجا میخرین؟؟ من از دارو گیاهیا میخرم خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
مریم1640 عضویت: 1393/06/03 تعداد پست: 6739 آره خیلی مؤثره واقعا... همون ماست و ابلیموه چند روز زدی و روزی چند بار ؟؟؟
قَلبِ_نَنه عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 791 همون ماست و ابلیموه چند روز زدی و روزی چند بار ؟؟؟ قبل حمام میزنم بیست دیقه میزارم بمونه....من یه خانوم آرایشگر که اقواممون هستن این روشا رو گفتن خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
مریم1640 عضویت: 1393/06/03 تعداد پست: 6739 قبل حمام میزنم بیست دیقه میزارم بمونه....من یه خانوم آرایشگر که اقواممون هستن این روشا رو گفتن پس هر روز میزنی ؟؟ روزی یه بار ؟؟
قَلبِ_نَنه عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 791 پس هر روز میزنی ؟؟ روزی یه بار ؟؟ نه یه روز درمیون خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
قَلبِ_نَنه عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 791 آره یه بار...البته آبلیموم طبیعی هستش..وماست هم مادرم شیرمیگیره و ماست درست میکنه خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
مریم1640 عضویت: 1393/06/03 تعداد پست: 6739 آره یه بار...البته آبلیموم طبیعی هستش..وماست هم مادرم شیرمیگیره و ماست درست میکنه ممنون دوستم
مه_گل11 عضویت: 1394/02/11 تعداد پست: 16845 داروها رو با هم قاطی نکنید هیچ وقت.... پماد کلوتریمازول به شدت حساسیت زاس..... استفاده ی زیادش آسیب ... عزیزم کلوتریمازول چه حساسیتی داره؟من چندین سال هست از این پماد استفاده میکنم هیچی هم نشده.پماد کلوتریمازول موضعی 1% برای پوست هست ضدقارچ هست.عالیه
مه_گل11 عضویت: 1394/02/11 تعداد پست: 16845 واقعا؟من نمی دونستم حساسیت زاست تا جایی که من اطلاع دارم و تقریبا 15سال هست استفاده میکنم ضد حساسیت هست نه حساسیت زا !
مری_جین عضویت: 1396/03/31 تعداد پست: 1060 عزیزم کلوتریمازول چه حساسیتی داره؟ من چندین سال هست از این پماد استفاده میکنم هیچی هم نشده. پماد ک ... برای من ایجاد حساسیت کرده.... اگه استفاده کنم تو محل استفاده تبخال میزنم....
مری_جین عضویت: 1396/03/31 تعداد پست: 1060 تا جایی که من اطلاع دارم و تقریبا 15سال هست استفاده میکنم ضد حساسیت هست نه حساسیت زا ! تبخال معمولی هم نمیزنم تبخال وحشتناک شدید و زیاد که باید 4 روز بیمارستان بخوابم تا رفع شهدر مورد من اینجوریه... همه آدما به همه داروها آلرژی نشون نمیدن!!!
نسترن_تبریزی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 119 سلام. آخه واقعا هیچی انداره لیزر کردن جواب نمیده. من خودم برا سفید کردن زیر بغل و واژنم لیزر کردم خدا رو شکر خوبم جواب رفتم. اگر بخوام یه دکتر خوب بهت معرفی کنم دکتر بیک زاده عالیه. سایتشو ببین http://dr-beikzadeh.com/
مامان،آدرينا عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 3762 عزیزم من قیمتشو دقیق نمی دونم چون به شوهرم گفتم برام خرید دیگه نپرسیدم چند بود،اما فک نکنم زیاد باشه سلام عزيزم اين راهي و كه گفتي خودت امتحان كردي؟تيرگي رو برطرف ميكنه؟