2777
2789
عنوان

مشکل بلع

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 20 پست

سلام مشکل بلع شماخوب شد؟منم چندساله مشکل بلع دارم دارو معده اثرنداره روم

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

سلام مشکل بلع شماخوب شد؟منم چندساله مشکل بلع دارم دارو معده اثرنداره روم

سلام بعد این پستم یکم خوب شد خودش دوباره شروع شد نمی‌دونم چرا یکم خوبه یکم میگذره باز اینطوری میشم 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بعد این پستم یکم خوب شد خودش دوباره شروع شد نمی‌دونم چرا یکم خوبه یکم میگذره باز اینطوری میشم

واقعا دیگه نمیدونم چیکارکنم حتی دارواعصاب میخورم باز مشکل بلع دارم  اندوسکوپی وعکس مری سالم بود ولی عکس حنجره نوشته رفلاکسlpr

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

واقعا دیگه نمیدونم چیکارکنم حتی دارواعصاب میخورم باز مشکل بلع دارم اندوسکوپی وعکس مری سالم بود ولی ...

والا منم انواع دکترا رفتم حتی ام ار ای مغزی و ....هیچ کدوم نتیجه نداد نمی‌دونم واقعا از کجاس که اینطوری میشه سعی کن ذهنتو آروم نگه داری استرس داری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا منم انواع دکترا رفتم حتی ام ار ای مغزی و ....هیچ کدوم نتیجه نداد نمی‌دونم واقعا از کجاس که اینط ...

آره  استرس دارم ولی دارو اعصاب میخورم بهترم  . بنظرم بخاطر رفلاکسه که مشکلات عصبی بدترش میکنه  چون یه مدت دارواعصابم کنارگذاشتم بدترشدم حالت گلوبوس هم گرفتم 

آره استرس دارم ولی دارو اعصاب میخورم بهترم . بنظرم بخاطر رفلاکسه که مشکلات عصبی بدترش میکنه چون ی ...

نمی‌دونم دختر شایدم اینطوریه که میگی من که دیگه بیخیال پیگیری شدم خستم کرده دارم عادت میکنم بهش

1
5
10
15
20
25
30
35
40