2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@sستارهs بیا جوابتو دادم چون خیلی منتظر بودی گفتم صدات کنم بیای بخونی عزیزم

وای شانس من همیشه انلاین بودم حالا امشب که انلاین نبودم شما اومدین. توروخدا اوناهم جواب بده ممنونت میشم.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ببین عزیزم همسرتون یکم درگیری دارن برای این راضی نیستن و یکم مشکلات مالی و ملکی خانوادگی براشون افتا ...

ممنونم ازت. یعنی تا سال دیگه باردار میشم؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی چشم انتظارم.

بله همسرم مشکل مالی داره .منتظر پولی هستیم از پدرش بهمون برسه. .

میشه اینم بگی شوهرم پولی که از پدرشوهرم قرار برسه بهش کی میرسه چندماه دیگه؟اسم شوهرم بهروز. زاده مرضیه.

ممنونم ازت خدا خیرت بده.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

برای شما فعلا ندیدم خونه بخری ولی نگران نباش صبر افتاده ک به صلاحتونه و مراقب شخصی باشید ک ازتون پول ...

اسمم معصومه هست

شوهرم کی آدم میشه و به بچه هاش پدری میکنه؟

یه راه دور میخواد کار راه بندازه

موفق میشه و منفعتی داره یا نه؟

اونموقع که تاپیکتو خوندم فکر کردم میگی هر کی ازم یه سوال بپرسه درمورد خودم میگم😂🥲

آهان نه چون خیلییی بهم درخواست دوستی میدن برای همون تاپیک زدم گفتم سوال دارید تو تاپیک بپرسن هر شخص یه سوال

برای شما فعلا ندیدم خونه بخری ولی نگران نباش صبر افتاده ک به صلاحتونه و مراقب شخصی باشید ک ازتون پول ...

ممنونم ازت🌷

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``