2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی یک درسی را می خونم کامل می تونم تست ها را جواب بدم ولی تشریحی اصلا نمی تونم و الان ۶۰ درصد معدله

نمره های یازدهمم داغون اصلا نمی تونم موقع امتحان تشریحی هیچی جواب بدم هر چی خوندم تو ذهنم پراکنده هست و فقط میتونم جواب این سوال را قبلاً خوندم

عزیزم من نمیتونم بیشتر از نیم صفحه بخونم نیم صفحه رو میخونم و بعد از جام بلند میشم و دیگه سخت میتونم ...

مطالعه کردن نیاز به عادت داره،  شما باید عادت به مطالعه رو توی خودتون به وجود بیارید و تو این مسیر هم کم کم تایم مطالعه رو افزایش بدین. 

یکی دو تا راهکار ساده میدم که عملیاتی کنین

اول اینکه یه کار مهم و خاص تو زندگیتون که همیشه انجام میشه رو در نظر بگیرین و با خودتون قرار بکذارین که بعد از اون کار مثلا نیم ساعت مطالعه کنین. مثلا بعد از نماز عصر هر روز. 

کار دیگه اینکه از تکنیک پومودورو استفاده کنین..  توی نت حستجو کنین و این تکنیک رو یاد بگیرین

خیلی کم کار شدم حس میکنم مغرور شدم،تست اصلا عشقی میزنم هرموقع حسش اومد،و کش میدم خوندن درسارو حتی در ...

احتمال میدم که سبک برنامه ریزیتون یکم شل و وله😅 چطور برنامه ریزی میکنید؟ 

زود از درس خوندن خسته میشم و میرم پای گوشی. و شب امتحانی میشم.دانشجو ام.

بهتون پیشنهاد میدم برای درس خوندن و کار های دیگه برای خودتون شرط بگذارید. 

از حجم های کوتاه برای مطالعه استفاده کنید مثلا پنج صفحه،  و استفاده از گوشی رو مشروط کنین به خوندن اون پنج صفحه. 

من وقتی یک درسی را می خونم کامل می تونم تست ها را جواب بدم ولی تشریحی اصلا نمی تونم و الان ۶۰ درصد م ...

سبک درس خوندن برای تستی و تشریحی با هم فرق دارن.  احتمالا شما خیلی خوب برای تست میخونید. یکم بحثش طولانیه مایلید ایتا نفصل براتون توضیح بدم؟