2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

مرسی که اومدین🥹

من میخام تا عید ۱۵ تا ۲۰ کیللو کم کنم با کالری شماری و ورزش تاپیک های مانکن زیبا و بامداد خمار هم خوندم و طبق یکی از اونا پیش خاهم رفت از اول آبان 

سوالم اینه که من دانش اموزم ایا میتونم پیش برم؟

تو خونه میتونم کنترل کنم اون ۷ ۸ ساعتی که مدرسه هستم چیکار کنم چی ببرم؟

ابمیوه و کیک میبردم ولی میخام شکر و قند رو کم کنم و چیزای سالم ببرم 

هر چی تجربه دارین برام میگین بیزحمت

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

بله

واییی ماشالا به ارادتون😍

همش با کالری شماری کم کردین؟

منم ۴۰ کیلو باید کم میکردم ۱۰ کم کردم مونده ۳۰ 

۱۵ تا ۱۸ کیلو میخام تو ۶ ۷ ماه کم کنم با کالری شماری و ورزش تو خونه 

میشه یکم از تجربیاتتون بگین و راهنماییم کنین چیکار کنم نکنم 

دانش اموزم هستم

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

واییی ماشالا به ارادتون😍همش با کالری شماری کم کردین؟منم ۴۰ کیلو باید کم میکردم ۱۰ کم کردم مونده ۳۰ ...

قربونت

اره همش با کالری شماری کم کردم 

تا میتونی اب و سبزیجات بخور

هیچ هیچ برنج و نون و ماکارونی حذف نکن 

هرچی دلت میخاد بخور از چیپس و پیتزا گرفته تا هرچی دلت میخد فقط کم نزار ولع غلبه کنه بهت

دنبال لاغری ۱شبه نباش 

کاهش۴۰کیلو شروع دوباره رژیم ۶تیر وزن۷۰/۶۰۰⬅️۶۹/۹۰۰⬅️

قربونتاره همش با کالری شماری کم کردم تا میتونی اب و سبزیجات بخور هیچ هیچ برنج و نون و ماکارونی حذف ن ...

بله درسته چشم

نه دیگ همچین کاری نمیکنم ۱۳ روز قطع کردم الان دنبال دوا درمون برای موهامم کم مونده کامل کچل بشم 

نه اصلا نیستم عوارضش رو دیدم 

شما تو ۶ ۷ ماه چقد کم کردین؟ ورزش میکردین؟

شکم پهلو داشتین یا کجاتون بزرگ بود؟

ببخشید ها اینهمه سوال

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

بله درسته چشمنه دیگ همچین کاری نمیکنم ۱۳ روز قطع کردم الان دنبال دوا درمون برای موهامم کم مونده کامل ...

تو ۷ماه ۱۴کیلو کم کردم ورزش نداشتم فقط رژیم رعایت کردم 

خیلی شکم پهلو داشتم از سایز۵۶شدم۴۰

تو ۷ماه ۱۴کیلو کم کردم ورزش نداشتم فقط رژیم رعایت کردم خیلی شکم پهلو داشتم از سایز۵۶شدم۴۰

اهان فهمیدم با تاپیکای اینجا پیش رفتین یا خودتون؟

وای منم همینم ایشالا منم بشم 

ببخشید ی سوال دیگ پوستتون شل نشد؟ من زیر شکم دارم میترسم لاغر کنم باز افتاده بمونه یکم

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

اهان فهمیدم با تاپیکای اینجا پیش رفتین یا خودتون؟وای منم همینم ایشالا منم بشم ببخشید ی سوال دیگ پوست ...

خودم ولی گروه لاغری داریم روبیکا

ن شل نمیشه چون ورزش میکنی

مرسی که اومدین🥹من میخام تا عید ۱۵ تا ۲۰ کیللو کم کنم با کالری شماری و ورزش تاپیک های مانکن زیبا و ب ...

خواهش میکنم. 

منم دانش آموز بودم اون زمان که وزن کم کردم. تازه مجازی هم بودیم وقت کم داشتم ولی هم تغدیه هم ورزش رو درست کردم. شما با توجه به توانایی که داری بین یک تا دو ساعت فعالیت بدنی داشته باش. مثلا من خودم ۳۰ الی ۴۰ دقیقه پیاده روی داشتم و ۴۰ دقیقه ورزش. به مرور زیاد تر شد و علاقه ام هم به ورزش بیشتر شد میتونستم بیشتر انجام بدم. من ورزش هارو از اینترنت دانلود کردم و کالری شماری هم با مانکن به صورت نوسانی. دقیق یادم نیست چه مدت طول کشید اما ۱۰ کیلو کم کردم. 

افرین به شما که ده کیلو تا اینجا اومدین. من فکر کردم شما تازه میخواین شروع کنین. 

والا فکر کنم تجربه شما بیشتر از منه😁

من اضافه نداشتم ولی میخواستم لاغر تر باشم و شکم پهلوم به کلی آب شد.