2777
2789
عنوان

مهمونی پاگشا

166 بازدید | 7 پست

بچه ها

من هروقت مهمون داشتم یه مدل غذا سالاد درس کردم،اینبار یه مهمونی دارم بار اولشه میاد میخوام یکم مفصل باشه

منو چی پیشنهاد میدین؟

دسر سالاد غذا

خدایا کمی آرامش فقط همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا کنه پیاممو ببینی. شما هفته چندم سرکلاژ شدین و استراحت مطلق؟ طول سرویکستون واقعا ۷ بود و دهانه رحم باز شده بود؟ من دقیقا الان توو شرایط شمام.

خواهش میکنم پیاممو دیدین جواب بدین☹️

فقط سرکلاژ کردین یا پساری هم گذاشتید؟

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
عزیزم خدا کنه پیاممو ببینی. شما هفته چندم سرکلاژ شدین و استراحت مطلق؟ طول سرویکستون واقعا ۷ بود و ده ...

سلام عزیزم خوبی کدوم شهری؟

من هفته ۱۸،۱۹بودم سرکلاژ کردن،اونموقع طولم ۱۲بود بعد یه مدت شد ۸،تا آخر همون ۸موند

استراحت مطلق کامل بودم عذابشو از ترس از دست دادن بچم به جون خریدم ۴ماه کلا رو تخت موندم

نه پساری دکترم گفت زیاد موثر نیس

نگرانتم بهم خبر بده از خودت

یاد اون موقع ها و ترسام افتادم

هر سوالی داشتی بگو بگم که من چیکار میکردم اونموقع

خدایا کمی آرامش فقط همین
سلام عزیزم خوبی کدوم شهری؟من هفته ۱۸،۱۹بودم سرکلاژ کردن،اونموقع طولم ۱۲بود بعد یه مدت شد ۸،تا آخر هم ...

خدا خیرت بده عزیزم ک جواب دادی. من ک پیر شدم از فکر و خیال. تازه ۴ روزه سرکلاژ شدم، طول سرویکسم افتضاح پایینه همون ۱۱ اینا،هفته ۱۵م عزیزم. نمیدونم چکار کنم بمونه برام بچه؟

شما چه داروهایی استفاده میکردی عزیزم؟ چه کارایی میکردین؟

دراز کشیده غذا میخوردین؟ حمام میرفتین؟ برای سونوهام با ویلچر برم؟ ببخشید سوالام زیاد شده☹️💔 کسی نیست ازش راهنمایی بخوام آخه😭

خدا خیرت بده عزیزم ک جواب دادی. من ک پیر شدم از فکر و خیال. تازه ۴ روزه سرکلاژ شدم، طول سرویکسم افتض ...

تو خصوصی پیام بدم آیدی ایتامو بدم بهت هرچی خواستی راهنماییت کنم

من هر روز ۲تا شیاف پروژسترون داشتم،آمپول آنوکساپارین اینا بود داروهام بقیش ویتامین اینا بود

آره کلا غذامم درازکش بودم،حموم رو صندلی مینشستم و...

خدایا کمی آرامش فقط همین
تو خصوصی پیام بدم آیدی ایتامو بدم بهت هرچی خواستی راهنماییت کنممن هر روز ۲تا شیاف پروژسترون داشتم،آم ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده، ایتا نصب کنم 🌷🌷