2777
2789
عنوان

خانما یک سوال دارم ازتون

54 بازدید | 9 پست

حاضرید ب مدت یکسال دوسال تو یک خونه کوچیک ومرکز شهر و بخاطر مدرسه بچت مجبور باشی هروز کلی مسیر بری که جای خوب درس بخونه البته ماشین دارم زندگی کنید با اینک یک خونه بزرگ تازه ساز دارید ولی یک خونه دیگ بخرید با وام و رهن همون خونه بزرگ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر گیج کننده گفتی نفهمیدم

الان خونه مرکز شهر زندگی میکنم خونه ۸۰‌متری بخاطر مدرسه پسرم هروز نیم ساعتی راهم ک ببرمش مدرسه باخودم میگم دو سال دیگ بشینم اینجا خونه خودم بالاشهر بدم رهن یک وام مسکن هم بگیرم باپولش یک واحد کوچیک چندسال ساخت بخرم اونم بدم رهن بعد از دوسال یکم پولام جمع کنم خونه خودم از رهن دربیارم برم زندگی کنم

چرا میشه دلیلش بگی خودم خیلی گیجم میترسم بچه هام بزرگ بشن نتونم واقعا واسشون دیگ این شرایط رفاهی فرا ...

ببین من از خیلی چیزا زدم تا بچمو تو خونه خوب بزرگ کنم ،چون شخصیت اش تو سن پایین شکل میگیره،هر چقدم بگیم محله ها با هم فرقی نداره،اشتباهه،تو طرز فکر ادم کاملا تاثیر میزاره،بعد بچم احساس ارامش داره و خودمم،مرکز شهر واقعا هم شلوغ ،هم الوده است و کلا همه مدل ادمی پیدا میشه،البته اگه شرایط مالی م اوکی نباشه،و اگه اجباری باشه خوب قضیه اش فرق میکنه،ولی وقتی الان در توانت ،بخاطر اینده،زمان حال سخت نگیر.البته این نظر منه.

ببین من از خیلی چیزا زدم تا بچمو تو خونه خوب بزرگ کنم ،چون شخصیت اش تو سن پایین شکل میگیره،هر چقدم ب ...

مرکز شهری که من میگم‌تقریبا بالاشهر محسوب میشه و مدرسه ک پسرم میفرستم بالاشهر یعنی عملا اینجا بیرون و اینا نمیره نمیدونم بدجور گیر کردم تو تصمیم گیری