2777
2789

لطفا طبق تجربه خودتون یا اطرافیانتون بگید 

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون خونه؟حرفه ای چیزی بلدی؟

آرایشگری خیاطی گلدوزی ساخت تابلو و....

همه رو بلدم

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
بیرون خونه؟حرفه ای چیزی بلدی؟

فرقی نمیکنه 

اگه بیرون خونه باشه هفته ای نهایت سه روز برم

رشته دانشگاهیت چیه ؟میخوام ببینم طوری هس ک بشه شغل سخت و اسون براش چید یا ن

میخوام شغل خونگی داشته باشم یا تو آرایشگاه تا درسم تموم شه

تازه این ترم قبول شدم

آرایشگری خیاطی گلدوزی ساخت تابلو و....همه رو بلدم

منم ب پول نیاز دارم و درس میخونم همچنان و ازمون میدم ولی پول لازمم بنظرت تو خونه چیکار کنیم بیا باهم همفکری کنیم

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

منم ب پول نیاز دارم و درس میخونم همچنان و ازمون میدم ولی پول لازمم بنظرت تو خونه چیکار کنیم بیا باهم ...

منم موندم والا

نمیتونم صاف تصمیم بگیرم

به درآمد نیاز دارم

ارایشگری خیاطی،این دوتا خوبن،وقتی بلدی یکی از همینا رو باهاش کسب درامد کن خب

ارایشگری کدوم لاینش بهتره؟

خیاطی باید چندسال کار کرد تا مشتری جمع بشه

منم موندم والانمیتونم صاف تصمیم بگیرمبه درآمد نیاز دارم

منم واسه دندونام پول میخام دیگ روم نمیشه ب بابام بگم اگ شهرت بزرگ ازین مجتمع پزشکی منشی برا عصرا و پاره وقت نمیخان

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏