2777
2789
عنوان

خانومای باردار یه لحظه میاین

83 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها دیشب اقدام کردم ولی خیلی استرس دارم و هی باخودم میگم ینی گرفته یا نه؟هیچ علامتی نداره؟؟؟از کجا بفهمم لقاح صورت گرفته.شما اولین بار کی فهمیدین.چیکار کنم استرس نگیرم و فکرشو نکنم

زندگی بایدها و نباید ها نیست!لذت ببر ازونچه که مطمعنی تقدیر توعه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درد لقاحمو حس کردم صبح شبی که اقدام کردیم طرف راستم تخمدانم قشنگ تیر میکشیدحدود نیم بیست دقیقه نی ...

منم سمت چپم تیر میکشید ولی استرس دارم خیلی دارم بهش فک میکنم که گرفته یا نه.اسطوخدوس میتونم بخورم؟

منم سمت چپم تیر میکشید ولی استرس دارم خیلی دارم بهش فک میکنم که گرفته یا نه.اسطوخدوس میتونم بخورم؟

ببین دردش مداوم بوده؟؟ 

بنظرم دمنوش اینا اصلا نخور فعلا تا بعداز تاریخ پریودت 

اب بخور استرستم کمتر میشه 

ببین دردش مداوم بوده؟؟ بنظرم دمنوش اینا اصلا نخور فعلا تا بعداز تاریخ پریودت اب بخور استرستم کمتر می ...

اره. قشنگ انگار کشیده میشد .

مبارک باشه لقاح انجام شده 😍لطفا تو این مدت تا زمان پریودیت خیلی مراقب باش دمنوش زعفرون چیزای گرم عس ...

گرمی نخورم ینی ؟منم گرم نگه داشتم جامو ولی گرمیجات آنچنان نخوردم برنج و خورشت خوردم بخاطر حاملگی اصلا سردیجات نمیخوردم.ینی میگی بخورم ازین ببعد؟؟

گرمی نخورم ینی ؟منم گرم نگه داشتم جامو ولی گرمیجات آنچنان نخوردم برنج و خورشت خوردم بخاطر حاملگی اصل ...

سعی کن متعادل بخوری یه سری چیزا خیلی گرمه و برای جنین تو این شرایط سنگین به نظر میاد 

مثل زعفرون،  دارچین  ،  عرقیجاتی که برای پریودی میخوریم مثل زنیان،  زنجبیل 

بقیه رو میتونی بخوری 

نه بخور برنج و خورشت مشکلی نداره عزیزم،  برنج که ویتامینش مهمه برای بچم خوبه گوشتم که خیلی عالیه آهن داره برات خوبه 

حتما قرص آهنم بخور اگه کمبود آهن داری 

از عطاری بگو همسرت سویق بخره بخوری برای تشکیل جنین عالیه 

گرمی نخورم ینی ؟منم گرم نگه داشتم جامو ولی گرمیجات آنچنان نخوردم برنج و خورشت خوردم بخاطر حاملگی اصل ...

من مثلا برای اینکه رحمم آماده بشه ماه قبلش عسل با سیاهدانه میخوردم ناشتا 

البته تا نیمه ی ماه،  دیگه از نصفش به بعد نخوردم که حامله بودم

من مثلا برای اینکه رحمم آماده بشه ماه قبلش عسل با سیاهدانه میخوردم ناشتا البته تا نیمه ی ماه، دیگه ...

یه سوال بنظرت ترسیدن تو ایجاد نطفه مشکل ایجاد میکنه؟؟؟من یکم پیش خیلی بد ترسیدم.وای من چرا انقد فکر و خیال میکنم.میترسم با این همه فکر و خیال بچم نگیره

یه سوال بنظرت ترسیدن تو ایجاد نطفه مشکل ایجاد میکنه؟؟؟من یکم پیش خیلی بد ترسیدم.وای من چرا انقد فکر ...

ترسیدن کلا برای زن باردار خوب نیست 

البته شاید تازه است خیلی تاثیرگذار نباشه 

چرا استرس داری؟؟ آروم باش،  توی یه لیوان آب حمد و توحید بخون فوت کن،  آبه رو بخور آروم میشی 

طبق چیزایی که گفتی احتمالا گرفته نطفه ات برای من که اینجوری بود پس بد به دلت راه نده فکرای خوب کن 

ان شاءالله که هم نطفه ات تشکیل شده هم سالم و سلامته 

استرس و از خودت دور کن خیلیم با گوشی کار نکن مخصوصا ماه های اول سمه