2777
2789
عنوان

میشه بیاین بگین این حق ناسه یا نه

95 بازدید | 10 پست

من می خوام یه بکیج درسی بگیرم ۳ تومنه قبلآ یه سری چیزا دیگه تهيه کردم ازشون الان می تونم اون محتوا رو بدون پرداخت از جایی بگیرم 

این کار گناهه‌؟

حلال نیست خب

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ملت دارن اینکارو میکنن نمیدونم کارشون درسته یا نه هرکسی اختیار زندگی خودش رو داره 

از کلاس های آنلاین کنکور ۱۰ میلیونی تا کتاب تست کنکور و حتی فیلم و سریال های نمایش خانگی 

هر کانال تلگرام که چنین محتواهای میزاره حداقل ۱۵۰ هزار نفر دنبال کننده داره 

نمیدونم والا ولی با توجه به شرایط مالی و افتصادی ترجیح مردم اینه که رایگان تهیه کنند حتی اگر ناشر رضایت نداشته باشه 

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

من پارسال یه دونه خریدم برا خواهر زاده م امسال دادمش به اون یکی فکر نکنم حق الناس باشه من خریدمش اخ ...

جدا گیج شدم کسی که بهم میده راضیه ولی از اون ورم طرف داره اینو می فروشه 

یه ملت دارن اینکارو میکنن نمیدونم کارشون درسته یا نه هرکسی اختیار زندگی خودش رو داره از کلاس های آنل ...

واقعا اینم چیز لو رفته ای نیست که بگم این همه آدم استفاده کردن من از یه شخصی گرفتم