2777
2789

نمیدونم چجوری یادم بمونه اب بخورم

خیلی کدر شده پوستم

شاید روزی یه لیوان اب بخورم شاید

مدرسه هم میریم ک هیچی دیگه کلا

مژه هام کم پشتن

بقیه رو میبینم نا امید میشم واقعا

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بطری کنارت باشه هی سر بکش،تقویت مژه لانبنا رو بگیر 250تومنه فک کنم خیلی جوابه 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

قرار نیس همه شبیهه هم باشن

خودتو با هیچکس مقایسه نکن

همیشه کرم مرطوب کننده بزن

حنا بذار رو صورتت واقعا موثره و اصلا پوست صورت رنگ نمیگیره

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

مطمعنی مشکل پوستت از اب نخوردنه؟

منم تقریبا اب نمیخورم 

شاید روزی نصف لیوان..

مشکل پوستمم از اب نخوردن نبود بعد ی مقدار تحقیق فهمیدم بلغمیم کلا اب بدنم زیاده برا همین تشنه نمیشم 

مشکل پوستمم حساسیت به روتین بود .انقد چیزای مختلف تست کرده بودم حساس شده بود ..

یعنی چی میشه توضیح بدی پوستت چی شده

بدنم خیلی خیلی خیلی سفیده

اما دستام و صورتم ک جلوی افتاب بودن تیره تیره شدن

ضد افتاب دارم خوشم نمیاد بزنم چربه

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

کسی که بزرگترین دماغ دنیا رو داره با اعتماد به نفس اومده جلو دوربین میگه من نه زشتم نه از دماغم ناراضی ام ، نه هیچ مشکلی با چهرم و زندگیم دارم 😃

یه دختر دیگه سیاه پوست بوده ، همه میگفتن تو چقدر زشتی ، هیچکس نمیومده سمتش . می‌ره گلو آیینه روزی صد بار به خودش میگه من خوشگلم ، من قشنگترین دختر دنیام . همون دختر به چشم اطرافیانش انقدر قشنگ میشه که از بهترین خواستگار ها براش میاد ، بچه دار میشه ، خوشبخت میشه و ....

به نظر من چهره واقعا یه بهانه است واسه کمبود اعتماد به نفس داشتن 

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

مطمعنی مشکل پوستت از اب نخوردنه؟منم تقریبا اب نمیخورم شاید روزی نصف لیوان..مشکل پوستمم از اب نخوردن ...

اره خب

چون قبلا یه مدت اب میخورم و یخ استفاده میکردم خیلی خوب شده بود