2777
2789
عنوان

شکستن گلس خود گوشی

2155 بازدید | 19 پست

سلام خانوما کسی هس ک گلس خود گوشیش (یعنی منظورم اون گلسای محافظ ک میندازیم نیستا) بشکنه؟

و اینکه رو تاچ و ال سی دی تاثیر میذاره این شکستگی؟

ممنون میشم اگه راهنمایی کنین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد تاثیر نداشته باشه فکر کنم

آنِه!!!💙 تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؛ وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود؛ با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات، از تنهایی معصومانه دست هایت؛ آیا می دانی که در هجوم درد ها و غم هایت؛ و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت؛ حقیقت زلال دریاچه نقره ای نهفته بود؟ آنِه! اکنون آمده ام تا دست هایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری؛ تا در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی؛ اینک، آنِه! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست، در انتظار توست …
هیچ تاثیری نمیذاره هیچی نمیشه سیستم گوشی فقط خب تصویر عکسی که داری میبینی  میفته زیر خورده شیشه ...

ن خیلی زیاد نیس شکستگی خودمم در عجبم ک چجوری تو کیفم اینجوری شده اصلا هنگ کردم

واسه من شکسته بود ..و مدت طولانی.روی صفحه بود ک اسیبی نزد ب ال سی دی

البته جنس خود گلس هم مهمه..ینی گلس محافظ هس ک باید ی محافظ محکم باشه..خودش بشکنه عیبی نداره و عیبی نمیرسونه ب ال سی دی

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
ن خیلی زیاد نیس شکستگی خودمم در عجبم ک چجوری تو کیفم اینجوری شده اصلا هنگ کردم

گوشی قبلیم شکسته شد گلس اصلی گوشی  خورد خاک شیر شد قسمت بالای گوشی هیچی نشد فقط تصاویری که میفتاد زیر شکستگی اذیت میشدم 

گوشی قبلیم شکسته شد گلس اصلی گوشی  خورد خاک شیر شد قسمت بالای گوشی هیچی نشد فقط تصاویری که میفت ...

امان از دست این گوشیا من بار دومه ک اینجوری میشه دفعه قبل تاچ ال سی دیشم کامل خورد شد الان خوبه باز فقط گلسشه

وای من همیشه وقتی میخوام از تاکسی پیاده شم بلا استثنا گوشیم میفته زمین صفحش میشکنه😂😂

ایول به شما 😂😂

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
اونوقت شما هرروز باید گلس و ال سی دی عوض کنی ک😂😂😁

هر روز که سوار نمیشم

ولی تا الان ۴ ۵ بار این اتفاق برام افتاده😂

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?