بانولیلیث مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 260 عنوان از صب تاحالا استرس افتاده به جونم هیچکی هم یه جواب درست نمیده 95 بازدید | 5 پست اپل ایدیمو گم کردم.اما رمزو ایملش یادمه.میتونم کلا این اپل ایدی رو از سیستم برم حذف کنم تا کسی به اطلاعات دسترسی نداشته باشه؟میشه نابودش کرد که دیگه نشه واردش بشی؟ دوستت دارم....دوستت دارمی که هیچوقت گفته نشداینجامیگم چون،مجال من همین باشد،که پنهان عشق توورزم.... 1403/07/27 | 16:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانولیلیث مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 260 مگه اپل آیدی رو گوشی نیست چطور گمش کردی؟ کارتشو گم کردی؟ گوشیمو فروختماره دوستت دارم....دوستت دارمی که هیچوقت گفته نشداینجامیگم چون،مجال من همین باشد،که پنهان عشق توورزم....
mania_s عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 1980 گوشیمو فروختماره خب قبل فروختن حذفش میکردی برو موبایل فروشیا ببین با رمز ایناش میتونن حذفش کنن چون اینجوری اونی که گوشیتو گرفته به همه عکس و اطلاعاتت دسترسی پیدا میکنه
بانولیلیث مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 260 خب قبل فروختن حذفش میکردی برو موبایل فروشیا ببین با رمز ایناش میتونن حذفش کنن چون اینجوری اونی که گو ... نه عزیزم اپل ایدی تو اون گوشی حذف شدهولی کارتشو که توش رمز و ایمیل بود گم کردمبرای همین نگرانم کسی پیداش کرد میتونه ازش سو استفاده کنه؟ دوستت دارم....دوستت دارمی که هیچوقت گفته نشداینجامیگم چون،مجال من همین باشد،که پنهان عشق توورزم....
mania_s عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 1980 نه عزیزم اپل ایدی تو اون گوشی حذف شدهولی کارتشو که توش رمز و ایمیل بود گم کردمبرای همین نگرانم کسی پ ... آهان کارتو گم کردی ٫ اگه رمزم روش باشه میتونن به همچی دسترسی پیدا کنن حتما برو به موبایل فروشیا ببین چیکار میکنن شاید حذفش کنن