2777
2789
عنوان

تجربه روتین چینی

297 بازدید | 14 پست

اول بگم یسالیه مارکای نسبتا خوبی استفاده میکنم مثل سیمپل، نیتروژنا، گارنیر، کوزارکس و... ولی واقعا نمیدونم چرا وسوسه شدم محصولات بیوآکوا و سادور و چرت و پرتای چینی رو تست کنم بخاطر همین نزدیک هفتصد تومن روتین پوستی چینی سفارش دادم 😂😂💅🏻 

پوستمم ژنتیکی صاف و خوبه تقریبا حالا یکم نگران شدم نمیدونم شما تاحالا تجربه استفاده از این محصولات رو داشتین؟ 

آیتم های روتین : 

- نخ پروتئین جذبی HiH 

- سرم سرامید سادور 

- فوم شست و شوی هیالورونیک اسید بیوآکوا 

- ترمیم کننده لانبنا

- سرم پیلینگ مویام

بعد اینم بگم سفارشم مطمئنم حداقل تو ایران پرنشده چون خدایی به نسبت قیمت از جاهای مطمئن و خوبی سفارش دادم 

نظر و تجربه تون چیه؟

بیو آکوا بزرگترین ظلم در حق پوسته

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیو آکوا بزرگترین ظلم در حق پوسته

دقیقا خیلیا ناراضی بودن 

از اونطرف هم قبلا مرطوب کننده هلوشو استفاده کردم اثر بدی نداشت روم بخاطر همین گفتم شاید ساخت ب پوستم دلو زدم به دریا 

دقیقا خیلیا ناراضی بودن از اونطرف هم قبلا مرطوب کننده هلوشو استفاده کردم اثر بدی نداشت روم بخاطر همی ...

حالا ایشالله‌ واسه شما خوب باشه چون برای هر کی متفاوته 😍💅

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

چرامن از سرم هیالورونیک اسیدش راضیم

من یه سری ماسک استفاده می کردم یا تاثیر نداشت یا بدتر میشد ولی خب برندها برای هر کی متفاوته به هر حال

عه همون ک با B5 مخلوطه؟ اونم دوست داشتم بگیرم اتفاقا :) چجوری استفاده کردین و چ تغییراتی داشتین؟

اونو نمیدونم

اما توی یه قوطی شیشه ای ماته

اما خود سرم شفافه

اول تونر میزنم 

بعد اونو

بعد مرطوب کننده

صورتم صاف شده

معجزه کن صبر مرا