2777
2789
عنوان

بیاید چهارتا حرف به من بزنید آدم شم

261 بازدید | 24 پست

بیاید یچی‌به من بگید اصن فحش بدید هرچی 

فقط یچی‌بگید بشینم سر درسم 

سال چهارممه هرسال بخاطر این کار که اولاش شل میگیرم درس خوندنو مامایی و رادیولوژی و پرستاری قبول شدم ،

امسال دیگ باید برسم به پزشکی یا داروسازی 

توروخدا یکی بگید آدم شم 

همینجوری شل میگیرم یهو زمستون یادم میفته باید بخونم نتیجش میشه پیرا پزشکی🥺🙂🙂🚶🚶🚶🚶😑😑😑😑

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................

مامایی و پرستاری و عالیه که

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن که عمرت داره میگذره و تو رشته ای که میخوای رو قبول نشی

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

مامایی و پرستاری و عالیه که

علاقه ندارم من پوستم کنده شده بخاطر پزشکی اونم فقط تبریز میخوام🙂🙂🙂🙂🙂خیلی تلاش میکنم منتهی دیر ،اولاشو شوخی میگیرم

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................

هیچ جای دنیا بی سوادا رو تو جامعه اش نمیپذیره 

شوهر درست و حسابی و از اونایی که زناشون نمیان تایپم بذارن شوهرم دیشب با ساطور از وسط نصفم کرد هم نمیاد زن بیسواد بگیره 

هیچکس رو تو حساب نمیکنه 

زندگی کسل کننده و حوصله سربری داری و تا ابد جزو عامه مردم باقی میمونی

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

برو پرستاری

منم پشت تجربیم چرا پرستاری انتخابتونه؟ یکم راهنمایی میکنید؟

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
علاقه ندارم من پوستم کنده شده بخاطر پزشکی اونم فقط تبریز میخوام🙂🙂🙂🙂🙂خیلی تلاش میکنم منتهی دیر ، ...

بلندشو برو بخون پس 

این سالا که میگذره عمرته

اگ زود تر تلاش کنیم  زود ترم هدفت و در آغوش میگیری

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣