2777
2789
عنوان

متخصص ارتوپد عالی

743 بازدید | 7 پست

کسی ارتوپد بسیار عالی سراغ داره؟مادرم دچار پارگی رباط مچ پا و بعد از سالیان ، دچار  تنبلی عضلات شده والان نمیتونه کلا راه بره .کسی درمان یا متخصص مرتبط کاربلد سراغ داره؟خدا خیرتون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانمو برای زانو دردش پیش ارتوپدهای مختلفی بردم و از هیچ کدوم نتیجه ای که میخواستیم نگرفتیم و حال مامانم خوب نشده ولی از وقتی که به دکتر عموزاده مراجعه کردیم روند درمان داره به خوبی طی میشه و الان حالش بهتره

واقعا دکتر اکبر خدادادی عالیه و من خیلی ازشون راضی ام . برای مشکل زانو پیش دکتر خدادادی رفتم و خیلی سریع درمانم رو شروع کرد. علاوه بر اینکه دکتر خدادادی خیلی ماهر و باتجربه هستن، برخوردشون هم خیلی خوب و محترمانست.