2777
2789
عنوان

چقد آدما سال کنکور عوضی میشن

198 بازدید | 23 پست

اسم همکلاسیم و تو کانال مشاوره دیدم

بهش پیام دادم که ببینم راضی بوده یا نه ازش

مثل اینکه نمی‌خواست کسی بدونه با اون مشاوره گرفته

گفتم از فلانی راضی هستی 

گفتم برو اینارو از همونی که اینارو بهت گفته بپرس 😐

حالا اسمشو تو کانال طرف دیدم ...

واقعا اگه قبول نشم امسال در اینده یه همچین آدمای مضخرف به عنوان دکتر همینطوری بهم توهین میکنن...

واسه ریدن به کسایی که اینطوری باهام تا کردنم باید قبول شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر گردی گردو نیست 

آدمایی که اسم و فامیل شون مثل هم باشه خیلی زیادن 

شاید دوستت نبوده

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

اره واقعا

من تو دبیرستان دهم و یازدهم کسی جرعت نداشت به بچه های ما تو بگه

کل کلاس میریختن سرش

سال کنکور یه بلاهایی سر هم اوردن و یه حرفایی پشت هم میزدن اصلا میموندی

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

هر گردی گردو نیست آدمایی که اسم و فامیل شون مثل هم باشه خیلی زیادن شاید دوستت نبوده

نه خودش بوده

وقتی گفت برو اینارو از همونی بپرس که بهت گفته یعنی با همون داشته دیگه

همچین آدمایی به هیچ وجه قبول نمیشن یعنی قبول شدن اینقدر ارزش داره که بخاطرش وجدانت رو زیر پا بذاری؟؟؟

من خودم همیشه دوستام رو راهنمایی میکنم اگه بتونم

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
اره واقعامن تو دبیرستان دهم و یازدهم کسی جرعت نداشت به بچه های ما تو بگهکل کلاس میریختن سرشسال کنکور ...

کلاس ما هم همه خاله زنک 

از یه عالمه دوست تو دهم رسیدم به دو سه تا دوست واقعی که امیدوارم همونارو هم از دست ندم سر حاله زنک بازی...