2777
2789
عنوان

افسردگی بعد ازدواج

156 بازدید | 24 پست

کیا برونگرا هستن و همسرشون درونگرابا درونگراعا زندگی کردن خیلی سخته خیلی سخت فک کن پر از حرف باشی پر از شور همش اهل سفر هم اهل تفریح اما همسرت کلا خوابببب کم حرف پیش مردم پرانرژی و اما جمعه ها خونه ... بنظرم مردها اصلا از جنس ما نیستن من زندگی رو تو سفر شادی میبینم تو یه تجربه جدید فیلم دیدن و ین کردم بودن معاشرت کردن اما مردها فقط یا فکر شکم هستن یا... بغل و آغوش همین..

من حس کلفت بودن تارم بعد ازدواج چرا باید روز تعطیل بشورم بیابم و مث باقی روزا تو خونه بمونم؟؟

دلم میخواد پر بزنم برم

میدونم سخته 

ولی خب برا خودت دلخوشی داشته باش

قبل ازدواج باید به این دقت میکردی که نکردی

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا ادم درونگرا چه پسر چه دختر بنظرم نباید ازدواج کنن

هم خودشون اذیت میکنن هم طرف مقابلشون رو

اگع هم دوتاشون درونگرا باشن که کلا زندگیشون خشک و یکنواخته و بچه هاشون بدبخت میکنن

ربطی به درونگرایی نداره

طبق تحقیقات و مطالعات دانشمندا تو جهان اون هایی که خجالتین و درونگرا هستن اتفاقا با دوستای صمیمی هر چند کمشون با زنشون خیلی گرم میگیرن بگو بخند حتی بیشتر از برونگراها

من اکسم درون‌گرا بود بسیار آروم و تو حال خودش برعکس من ک کلی انرژی داشتم و..

خیلی می‌خوابید که واقعا یکی از معضلات رابطمون بود (فکر میکردم مهم نیست ولی خیلی بود) 

مثلا من تو ماشین آهنگ میذاشتم بلند بلند میخوندم ایشون فقط نگاه می‌کرد 

اهل فیلم هم نبود 

ولی پایه بیرون رفتن و.. بود خدایی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

خب فكر كنم وقت ازاد زياد داريمرد بيچاره كي كار كنه كي انقد بره سفر! موقع اشنايي هم ميشه فهميد ك جور ...

سفر منظور شاد بودن و تفریح. شوهر من راننده و همش تو راه و اصلا براش مهم نیس من بدبخت چقدر تو خونه افسرده ام تو آشنایی نگفت

سفر منظور شاد بودن و تفریح. شوهر من راننده و همش تو راه و اصلا براش مهم نیس من بدبخت چقدر تو خونه اف ...

خب راننده مشخصه ك نميتونست همراه اينطوري برات باشه و قراره تنهايي زيادي بكشي

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

من اکسم درون‌گرا بود بسیار آروم و تو حال خودش برعکس من ک کلی انرژی داشتم و..خیلی می‌خوابید که واقعا ...

شوهر من هم گفت اهلش هس اما نیس من بدبخت اکثر جمعه ها خونه ام تنها میرم بیرون خسته شدم نمیفهمه چقدر تنهایی و تو خونه بودن اذیتم می‌کنه امروز قرارمون با دوستام ب خاطر همسرم کنسل کردم اما پشیمونم هر روز تا دیروقت سرکاره جمعه ها هم تنها خونه خواب

وای دقیقا مثل منه شرایطت!!! شوهر منم درونگراس نه اهل سفره نه…. چندتا دوست پیدا کن با اونا برو بگرد کلاس رقص باشگاه شنا ثبت‌نام کن دیوانه میشیا

جمعه ها هم با شوهرت طی کن که روز استراحتته…یا کمکی بیار یا خودش پاشه انجام بده… من برا کمکی هی مقاومت کرد از غرغرای من خسته شد چندروز پیش خودم یکی هماهنگ کردم اومد خونرو دسته گل کرد منم نشستم چاییم‌و خوردم کنار همسر جان!!! اینقد خودشم از این وضعیت خوشش اومده بود که به جای خستگی و غرزدن نشستم کنار و گفتم و خندیدم و ارامش و…! گفت بذا بگیم هر هفته بیاد تو استراحت کن یکم!!!!!

خب راننده مشخصه ك نميتونست همراه اينطوري برات باشه و قراره تنهايي زيادي بكشي

جمعه چی؟؟ تعطیلات چی؟ روحش انقد سیرابه ک براش انرژی من جوون مهم نیس هر روز انقد سفر هس ک من تنها تو خونه مونده رو درک نمیکنه من نمی‌دونستم درونگراست نمی‌دونستم اصلااااااااا

وای دقیقا مثل منه شرایطت!!! شوهر منم درونگراس نه اهل سفره نه…. چندتا دوست پیدا کن با اونا برو بگرد ک ...

ب خدا هر بار یه برنامه می‌زارم سینما بیرون خرید فیلم هر چی  اما همسرم نه گفتم امروز ی غذا سفارش بده یا بریم خرید یک حالمون عوض شه خب من انتظار دارم همسرم بفهمه من زن هر روز تو خونه ام ماشین ندارم برم بیرون شاغلن هستم همش استرس کار بعدشم ک تو خونه کار.. هزار بار باهاش حرف زدم نزار همش خونه باشیم حالم از خودم بهم میخوره چرا من ماشین ندارم چرا هر بار از اون میخام چرا چرا چرا 

ربطی به درونگرایی ندارهطبق تحقیقات و مطالعات دانشمندا تو جهان اون هایی که خجالتین و درونگرا هستن اتف ...

نمی‌دونم فقط میدونم ک نامزدی اینجور نبود زیاد الان براش مهم نیس تنهایی من نیاز من گریه من الآنم تنها در حال گریه ام اون بیخیال احتمالا خواب