2777
2789

قرص پر عوارضی خشکی پوست میگیری خیلی اب باید مصرف کنی 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خبلی افتضاحه پوستم؟

نه من چنین حرفی نزدم

مطمئن باش شرایط پوستیت از چندسال پیش من بدتر نیست من همه این راه هارو گذروندم

اول برو یه چکاپ بده از نظر طبع غذایی خودت و بسنج چیزای حساسیت زامثل خرما تخمه فلفل مصرف نکن که تحریک نشن

از روتین پوستی استفاده کن

ابم زیاد مصرف کن

اگر سوالی داشتی بپرس درخدمتم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
یعنی از من بدتر بوده پوستتون؟

بدتر؟وحشتناک بود

جوش های ریز درشت درحدی که پوستم به کبودی میزد

چه خون دلها خوردم من تا الان به یه نتیجه مقبول رسیدم

راضی نیستم اما ناراضیم نیستم

بدتر؟وحشتناک بودجوش های ریز درشت درحدی که پوستم به کبودی میزدچه خون دلها خوردم من تا الان به یه نتیج ...

چیکارا کردین خوب شد پوستتون؟  

پیشونیتونم جوش داشتین ؟

چیکارا کردین خوب شد پوستتون؟ پیشونیتونم جوش داشتین ؟

کل صورتم پر بود

قرص نورم اسکین نخوردم چون بهم نساخت حالم و بدمیکرد

فقط یه مدت کوتاه سایکلین خوردم

اما بیشتر روخوراکم دقت کردم چیزای چرب خیلی شور گرمیجات کمتر خوردم یه بار حجامت کردم

یه مدت طولانی هرشب یه لیوان اب انارخوردم

از ضدجوش پانژل برای روی جوش ها استفاده کن

اصلاح صورت انجام نده نهایت شیو کن

ضد جوش بیتروی هم خیلی خوبه من تازه برای جوش های تک وتوک که میزنم استفاده میکنم عالیه

روتین پوستی مثل فیس واش مخصوص پوست ابرسان کرم مخصوص پوستت مثلا پوستم به شدت چرب همه اینارو مخصوص پوست چرب استفاده میکنم 

تونر و میسلارواتر استفاده کن

تو روز ضدافتاب بزن زیاد به جوش هات بازی نکن

وبازم میگم یه چکاب بده شاید کبدت باشه شاید کیست داشته باشی

من خودم پلی کیستیکم هستم متاسفانه

کل صورتم پر بودقرص نورم اسکین نخوردم چون بهم نساخت حالم و بدمیکردفقط یه مدت کوتاه سایکلین خوردماما ب ...

چکاپ و... دادم همش اوکی بود 

یه همچین پوستی میخام ک میدونم‌نمیشع🥹🥲

چکاپ و... دادم همش اوکی بود یه همچین پوستی میخام ک میدونم‌نمیشع🥹🥲

😅کمال گرایی ها اینا فیلترم دارنا

پوست خیلی صاف کم پیدا میشه عزیزم

تو تلاشت و بکن شایدم شد