2777
2789
عنوان

کدوم لباس عروس رو انتخاب کنم

841 بازدید | 68 پست

سلام دوستان روزتون بخیر

کدوم لباس قشنگ و به روزه؟ یکیش ملکه ایه و سبکش تقریبا پرکاره

مدله بعدی ساده تره و اروپایی

هردورو پوشیدم و خوب بودن برام نظره شما چیه 

عکسای اول از روی فیلم هستن برای همین کيفيت ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ھمشون زیبان عزیزم و باید ب تنتون بیاد ک میگید قشنگه ولی الان بیشتر ترند شده ک یکم پوشیده تر میپوشن س ...

ممنونم عزیزم خیلی دوست دارم که برای عروسیم لباسم لختی تر باشه چون همیشه پوشیده پوشیدم آستین دار بهم نیومد خیلی