الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مسواک میزنی،نخ دندون میکشی، تو بارداری محیط دهان به شدت اسیدی میشه و مراقبت زیادی نیاز داره، ترمیم دندون فقط تو سه ماه دوم هست که معمولا دندونپزشکا قبول نمی کنند، شما باید تا یعد زایمان صبر کنی
مصرف اسپرین و انوکساپارین دارم نمیتونم دندون پزشکی هم برم ریسک خونریزی دارم
خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
تو سه ماهه سوم نمیشه رفت دندون پزشکیمنم دندونام داغوننمصرف اسپرین و انوکساپارین دارم نمیتونم دندون پ ...
پر کردن دندون که خونریزی ندارد منم تو بیست چهار هفته رفتم دندونمو پر کردم منم عین شما انوکساپارین میزنم
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
پر کردن دندون که خونریزی ندارد منم تو بیست چهار هفته رفتم دندونمو پر کردم منم عین شما انوکساپارین می ...
دندونم نیاز به کشیدن داره.توی دهنم پودر شده و ریشه اش هم خرابه
خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
دندونم نیاز به کشیدن داره.توی دهنم پودر شده و ریشه اش هم خرابه
خب با دندانپزشک مشورت کن شاید چاره داشته باشه حداقل تا به دنیا اومدن بچه دردشو کنترل کنی آخه اینجوری بمونه که سخته
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
خب با دندانپزشک مشورت کن شاید چاره داشته باشه حداقل تا به دنیا اومدن بچه دردشو کنترل کنی آخه اینجوری ...
خداروشکر دردش ساکت شده چندماهه.دیگه انشالله میمونه برای بعد زایمان
خداروشکر دردش ساکت شده چندماهه.دیگه انشالله میمونه برای بعد زایمان
خداروشکر