2777
2789

پسرم هر کاری بگی خوب انجام میده موقع درس میه یا گریه میکنه باهاش میگه دستشویی دارم خستم کرده امروز روانی شدم دوست دارم خودمو بزنم از دستش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم وقتی سوالی بلد نبودم میگفتم تشنمه قیافه مامانم هنوز یادمه 🤣🤣🤣💔 واسش جایزه بزار مثلا اگه تکلیفش ۲ ساعت طول میکشه شما یه تایم ۳ ساعته مشخص کن و بعد خوراکی مورد علاقش رو بده یا بازی و کارتون و ...

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

مال منم اینجوری چند روز پیش یه پارچ اب خورد وسط مشق نوشتن 😁😁😁😁

وای دیونم کرده یه پسر یه ساله هم دارم طفلک اذیت میشه من همش دارم با بزرگه کار میکنم وای خدایا چقدر سخته کاش زودتر بزرگ بشن 

به معلمش بگو اینجوری میکنه خودش راهکار میده

تکالیفش زیاده؟

یا مشقاشو براش کوچیک کن مثلا با زبون خوش بگو بیا فقط دو خط بنویس  بعد تا عقربه بزرگه مثلا بره رو ۱۲ بازی کن بعد دو خط دیگه اینجوری یه جورایی مغز گول میخوره که دو خط که کاری نداره

هییییی خواهر دست روی دلم نذارررراز منم دقیییییق همینهکفرررررری شدم دیگه

سلام دوستم خوبی؟

یک هفته از شروع قرص میگذره به نظر خودمون عالی شده 

از فردا خارجیشو شروع میکنم ببینم تاثیر اون چیه البته همچنان مدرسه غر میزنن که دوزش کمه ۱۱ به بعد دوباره شلوغ میکنه ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پس چرا بعضی بچه ها خودشون کاراشونو میکنن این حتی برنامشم من میچینم

براش ساعت تعیین کن بینش هم استراحت بده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وای دیونم کرده یه پسر یه ساله هم دارم طفلک اذیت میشه من همش دارم با بزرگه کار میکنم وای خدایا چقدر س ...

من یدونه پسر دارم با شوهرم نوبتی کار میکنیم یه روز من یه روز اون ولی بازم پدرمو دراورده 

پس چرا بعضی بچه ها خودشون کاراشونو میکنن این حتی برنامشم من میچینم

شانس دارن خواهر

منکه از بعد از ظهر تا شب ساعت 8همممممش توی خونمون جنگ و دعواعه مدام میگه نمیخام بنویسم نمیخام بخونم خسته شدم گریه گریه گریه  پنجاه دفه هم میره دستشویی و میاد واااااای ک دیگه دیوونه شدم 

منم برنامش را میچینم یعنی مجبورم خودش همین ک زحممممممت میکشه میره مدرسه خیلیه

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱