2777
2789
عنوان

کی امشب بی قراره🥹

202 بازدید | 10 پست

دارم دق میکنم کاش طلوع خورشید رونبینم ایشالله شب أخر باشه 

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کفر نگو امید داشته باش ب خدا وصل شو همه بدبختی دارن ایناس ک آدمو پرورش میده

ن این حرفا فقط واسه گول  زدن ادماسوگرنه چرا باید سختی کشید🤕

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁

یکم قوی باش

خدا همه چیزو به وقتش درست میکنه

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
ن این حرفا فقط واسه گول زدن ادماسوگرنه چرا باید سختی کشید🤕

ک امتحان بشیم ک رشد کنیم ک فرق باشه بین بنده های ناسپاس و شکرگزار ک خدا ببینه کی لیاقت داره کی نداره اگ قرار باشه همچی گل و بلبل باشه ک بهشت و جهنمی افریده نمیشد 

منم حال تو رو دارم خیلی حالم خرابه خیلی خیلی خیلی

تو چرا 🤕🥲

خدا نکنه گلم انشالله خداوند قدرتمند دلت رو شاد کنه 

برای هر مشکلی که دارید و

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر