2777
2789

سلام دوستان

من تقریبا ۲۰ سالمه و بسیار دختر زودرنجیم

یکی بهم بگه بالای چشت ابروعه، ناراحت میشم

باهام شوخی کنن، ناراحت میشم

انتقاد کردن و اینا رو هم که کلا تا مرز گریه میرم

باورتون نمیشه اگه یه آقا بهم بگه برو آب بیار بهم بر می خوره، با خودم میگم خودش بره بیاره مگه من کلفتم🗿🤦🏻‍♀️💔

کلا توی جمع هم نمی تونم خودمو کنترل کنم، زود جواب طرفو میدم، مخصوصا بزرگترا😭🤦🏻‍♀️

همش فکر می کنم آدما با حرفاشون می‌خوان بهم تیکه و متلک بندازن😒🤦🏻‍♀️😭

یا چه میدونم مثلا بابام خسته باشه بیاد خونه جواب سلامم رو با صدای رسا و با یه لفظ محبت آمیز نده، ناراحت میشم میگم بابا چرا اینجوری کرد

اشکم لب مشکمه😭😭😭

به نظرتون چیکار کنم؟!

خیلی حرص می خورم، زندگی رو به کام خودم تلخ کردم، با هیشکی نمی سازم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی داری تو زندگیت؟

نه والا

از بچگی هم حساس بودم

هر وقت کلاس میرفتم، استاد می گفت بالا چشت ابروعه، ول می کردم کلاسو🤦🏻‍♀️💔😭

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

اشکال ندارهدوتا شکست درست حسابی ک تو زندگی خوردیبا چنتا مشکل واقعی ک رو به رو شدی درست خواهی شد.

😅😅😅

همه بهم میگن خیلی توی حاشیه ای

همش گارد دارم نسبت به دیگران

دلم می‌خواد با خودم و اطرافیآنم به صلح برسم🥲💔🫠

ریشه در کودکیت داره باید درمان شی حتما برو تراپیست

ببین مشکل خاصی نداشتما

ولی خب چون تک دختر بودم تا چند سال، یه خرده لوس بزرگ شدم

حالا الان دارم ضربه می خورم

عزیزم میترسم چیزی بگم ناراحت بشی🤦🏻‍♀️

بگو🥲

منم اینجوریی بودم کم کم بهترشدم میدونی یه دخترم واز اول هیچکس بهم نکفته بودبالا چشمت ابرو برا همین فکر میکردم همیشه همین همه باید با من خوب رفتار کنن و... تا یکی ی چی میگفت ناراحت میشدم گریه میکردم ولی از وقتی بیشتر رفتم تو جامعه دیدم نه از ابن خبرا نیست کم کم  بهتر شدم و کنترلم رو خودمم بیشتر شد خودم جلو اشک خم ودمو گرفتم والان فقط ادمای مهم زندگیم حرفی ک نباید بزنن میزنن ناراحت یشم وگاها گریه ولی بقیه فاقد اهمیتن

منم اینجوریی بودم کم کم بهترشدم میدونی یه دخترم واز اول هیچکس بهم نکفته بودبالا چشمت ابرو برا همین ف ...

مثلا بابابزرگم باهام شوخی می‌کنه، سریع پرخاش می‌کنم🤦🏻‍♀️😭

یا نرفتم سرکار، چون می ترسیدم کارفرما ازم انتقاد کنه

نمی دونم دیگه چه خاکی به سرم بریزم💔🤦🏻‍♀️🥲

ببین مشکل خاصی نداشتماولی خب چون تک دختر بودم تا چند سال، یه خرده لوس بزرگ شدمحالا الان دارم ضربه می ...

اینجا با یه تاپیک کسی کمکت نمیکنه باید خودت به فکر خودت باشی داری عذاب میکشی اینجوری نمیتونی ارتباط بگیری یا کار کنی یا ازدواج کنی برو بهت راهکار میدن

دقیقا مسئله همین تک دختر بودنمون ک لوس شدیم

مثلا یه بار معلم موسیقی باهام شوخی کرد

خیلی ناراحت شدم دیگه نرفتم

بابامم حمایتم کرد رفت کلاس موسیقی به مدیر مجموعه گفت مربی شما به چه حقی با دختر من شوخی میکنه🤦🏻‍♀️💔

مثلا بابابزرگم باهام شوخی می‌کنه، سریع پرخاش می‌کنم🤦🏻‍♀️😭یا نرفتم سرکار، چون می ترسیدم کارفرما از ...

حالا پرخاش نمبکردما همونجا گریه میکردم درجا 

ولی باید سعی کنی کنترلش کنی