2777
2789
عنوان

احساس میکنم ازم سواستفاده شده

1872 بازدید | 70 پست

لطفاً بعد برا تاپیکم گزارش بزنید 

قضیه اینجوریه که من توی یه چنل عضو بودم بعد مدیر چنل آیدی شو تو چنل فرستاد و گفت یکم حرف بزنیم؟ من رفتم پی پیش سلام و احوال پرسی کردیم و اینا بعد یکم باهم حرف زدیم و ازم خواست معرفی کنم خودمو بعد من معرفی کردم و ازتون خواستم معرفی کنه و اینم بگم تا قبل معرفی پروف نداشت بعد پرف گذاشت موقع معرفی کردنش دیدم مَرده بعد بلافاصله گفتم وقتتو نمیگیرم و خدافظ ولی این آقا اومد گفت نه کجا میری و بیا عکس بده آشنا شویم منم گفتم لزومی ندارد آشنا بشیم و بلاکش کردم این اومد از یه اکانت دیگه بهم پیام داد و هی ازم عکس می‌خاست آقا این تا یه هفته ادامه داشت

......... هستید بقیشو بگم؟

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

آقا منم رفتم یه عکس فیک دادم بهش و گفتم توهم بده 

آقا اینم داد و چسبید بهم و گفت نه عکس قدی بده بهم منم یه عکس قدی دادم بهش فقط محض اینکه ولم کنه

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟

بعد در کمال پررویی اومد بهم گفت آره فلان جان کوچیکه خودم درستش میکنم بهمان جان کوچیکه خودم درستش میکنم که من خیلی بدم اومد

بعد اومد گفت آره عکس نود بده بهم منم دوباره بلاکش کردم اینم باز اومد از یه اکانت دیگه بهم پیام داد