به عنوان کسی هیچ وقت ادایی نبودم به شما میگم ادایی باشین بذارین بقیه بترسن که چیزی نگن که ناراحت بشین اینجوری همیشه مراعات میکنن😐مث من باشین ادما دلتون رو میشکنن تو هم لبخند میزنی انگاری هیچ اتفاقی نیوفته دارم سعی میکنم از هیچ کس هیچ توقعی نداشته باشم اما بازم یه جایی دلم میگه ولی این حق تو نیست😭
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مدتی هست ناراحتیمو بروز میدم و کاملا خط قرمزهام مشخصه
هم خودم اعصابم ارومتره
هم بقیه خیلی مراعات مبکنن
بنظرم مهرطلبی و ترس تو وجود باعث عدم واکنش میشه باید درمان بشه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دوستش نداری عزیزم ترس از طرد شدن داریاین دوست داشتن نیست
نمیدونم نمیدونم فقط میدونم اگ نزدیک ترین ادمای زندگیمو دوست نداشته باشم میخوام چکار کنم اونا منو به این دنیا وصل میکنن حتی اگه من به اندازه کافی برای اونا مهم نباشم
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ