2777
2789

وای زدی تو خال کاش تاپیکمو بخونی. موضوع تاپیکم اینه. جاریم از اول عقدم تاالان به خونم تشنس.  ینی دقیقا جاری منو توصیف کردی. یروز دشمنمه. یه روز حوری. ولی دیگه نمیزارم اینجوری بشه. بی محلیو تمام. حتی حوری شدنشم نمیخام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای زدی تو خال کاش تاپیکمو بخونی. موضوع تاپیکم اینه. جاریم از اول عقدم تاالان به خونم تشنس. ینی دقی ...

مال من. مثل مار تو لباس فرشتس  ارتباط خاصي نداريم ولي خيلي حرف در بياره

من اینقدر جاریم رو دست داشتم که حتی از مکه یه مانتو برای مامانم خریدم و عین همون برای جاریم. خیلی گرون و شیک. در این حد. برای بکه هاش کلی سوغاتی میخریدم. به محض اینکه دختر من به دنیا اومد با من و دخترم دشمن شده تا همین حالا. 

من که با جاریام ارتباط خاصی ندارم و کلا باهم خوبیم ولی صمیمی نیستیم بدی هم ازشون ندیدم

منم ارتباط خاصي ندارم ولي اين كلا يه مدل ديگه اس ميره رو مخت

من اینقدر جاریم رو دست داشتم که حتی از مکه یه مانتو برای مامانم خریدم و عین همون برای جاریم. خیلی گر ...

حتما دخترت دوردونه خانوادس من  بچه اولم پسره ولي جاريم سه تا دختر داره موقع اي كه فهميد مال من پسره خيلي زورش گرفته بود

توام بهش بريز تا بفهمه دنيا دست كيه

خب تاپیکامو بخون نظرتو بده همونجا.  اگه میتونی البته.  همونجا کامنت کن چجوری رفتار کنم باهاش.  تاپیکای تکراری زیاددارم ولی نگا کن موضوعای جدیدو نظر بده ممنون

حتما دخترت دوردونه خانوادس من بچه اولم پسره ولي جاريم سه تا دختر داره موقع اي كه فهميد مال من پسره ...

نه اون یک پسر داره و دو تا دختر. منم دختر دارم. ولی دیدنم دیر اومد، یک سال و نیم اصلا ما رو خونش دعوت نکرد، در صورتیکه ما سالی 2بار رو دعوت میکردیمشون. عموی بچم رو با دخترم به شدت بد کرد. هنوز هم رفتارهاش روی رفتارهای برادرشوهرم اثرش مشخصه به حدی که از یکسالگی دخترم  دیگه عموش دخترم رو بغل نکرده یا ببوسه یا حتی جانم یا عزیزم بهش بگه. دلم برای دخترم خونه😭