2777
2789
عنوان

تا حالا رابطه عاشقانه نداشتم

211 بازدید | 22 پست

سلام خدمت همه دوستان ، این سایت رو یکی از دوستان بهم معرفی کرد و ممنون میشم نظرات خوب و مفیدتون رو با من به اشتراک بگذارید. من 25 سالمه و تقریباً هفت ماه سربازیم تموم شده و شاغلم . مشکل من اینه که تا حالا هیچ رابطه عاشقانه ای نداشتم و این موضوع خیلی اذیتم می‌کنه . دوستام رو میبینم یکی که نه ده تا رابطه همزمان دارن ولی من حتی نتونستم یه دوست جنس مخالف معمولی هم داشته باشم ! خیلی دارم اذیت میشم و احساس میکنم زمان از دستم رفته . اصلا نمی‌دونم از کجا باید شروع کنم ؟ اصلا درسته این رابطه ها ؟ آدم باید چیکار کنه ‌ ؟ احساس تنهایی و عاطفی آدم رو اذیت میکنه .آدم اجتماعی هستم ولی خب پیش نیومده برم سمت یه دختر همیشه حس کردم کار درستی نیست . به شدت دنبال اینم ازدواج کنم ولی با این شرایط اقتصادی کدوم دختر حاضر با من که تازه رفتم سرکار ازدواج کنه؟ نه خونه دارم نه ماشین . خیلی احساس بدی دارم و اصلا حس میکنم ارزشی ندارم تو ی این دنیا . خسته ام . چرا من تا حالا حتی یه رابطه ام نداشتم؟ احساس پوچی میکنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پوچی؟ بنظرم درست نیست اونجور روابط

ضربه ها خوردن جماعت 

به کجا رسیدن؟ اگر هم با کسی وارد رابطه شدین مطمئن باشید ازش 

نه با هرکسی که فردا بیاید تاپیک بزنید نجاتم بدید

چرا پوچی؟ بنظرم درست نیست اونجور روابطضربه ها خوردن جماعت به کجا رسیدن؟ اگر هم با کسی وارد رابطه شدی ...

فک کن فردا بیاد تاپیک بزنه چجوری با دختره تموم کنم یا دختره مغزمو خورد کمککککم کنید😂

خدایا ی صبری بهم بده نزنم بندگان مقدستو بگام/=

احساس میکنم تا آخر تنها میمونم

درسته انسان در واقع تنهاست اما امیدتون بخدا باشه

بالاخره یه روزی یکی پیدا میشه 

می‌دونم واقعا هم سخته الان انتخاب و اعتماد 

اما میشه🙂👌🪴

درسته انسان در واقع تنهاست اما امیدتون بخدا باشهبالاخره یه روزی یکی پیدا میشه می‌دونم واقعا هم سخته ...

بخدا دنبال این نبودم با احساس کسی بازی کنم . دروغ بگم بهش دوست دارم ازش سو استفاده کنم . می‌خوام سالم زندگی کنم ازدواج کنم .‌ولی تو بگو با کدوم پول!!! چجوری خونه اجاره کنم!؟

بخدا دنبال این نبودم با احساس کسی بازی کنم . دروغ بگم بهش دوست دارم ازش سو استفاده کنم . می‌خوام سال ...

شرایط الان خیلی سخته اما باز هم میشه آسون گرفت 

حداقل برای خودمون 

میشه از خیلی چیزا گذشت طلا و نمی‌دونم تجملات و 

شما هم نیتت درسته خدا به دلت نگاه کنه