سلام خدمت همه دوستان ، این سایت رو یکی از دوستان بهم معرفی کرد و ممنون میشم نظرات خوب و مفیدتون رو با من به اشتراک بگذارید. من 25 سالمه و تقریباً هفت ماه سربازیم تموم شده و شاغلم . مشکل من اینه که تا حالا هیچ رابطه عاشقانه ای نداشتم و این موضوع خیلی اذیتم میکنه . دوستام رو میبینم یکی که نه ده تا رابطه همزمان دارن ولی من حتی نتونستم یه دوست جنس مخالف معمولی هم داشته باشم ! خیلی دارم اذیت میشم و احساس میکنم زمان از دستم رفته . اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم ؟ اصلا درسته این رابطه ها ؟ آدم باید چیکار کنه ؟ احساس تنهایی و عاطفی آدم رو اذیت میکنه .آدم اجتماعی هستم ولی خب پیش نیومده برم سمت یه دختر همیشه حس کردم کار درستی نیست . به شدت دنبال اینم ازدواج کنم ولی با این شرایط اقتصادی کدوم دختر حاضر با من که تازه رفتم سرکار ازدواج کنه؟ نه خونه دارم نه ماشین . خیلی احساس بدی دارم و اصلا حس میکنم ارزشی ندارم تو ی این دنیا . خسته ام . چرا من تا حالا حتی یه رابطه ام نداشتم؟ احساس پوچی میکنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درسته انسان در واقع تنهاست اما امیدتون بخدا باشهبالاخره یه روزی یکی پیدا میشه میدونم واقعا هم سخته ...
بخدا دنبال این نبودم با احساس کسی بازی کنم . دروغ بگم بهش دوست دارم ازش سو استفاده کنم . میخوام سالم زندگی کنم ازدواج کنم .ولی تو بگو با کدوم پول!!! چجوری خونه اجاره کنم!؟