2777
2789
عنوان

ماشین چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3738 بازدید | 46 پست
کیا سراتو

گرونه به این پولم نمیرسه یا باید مدل های پایینشو بخرم که میخام صفر باشه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول هم بیخیال چینی بودم کلا به چینی فکر نمیکنم بخاطر همین میگم ایرانی باشه چون بودجم به غیر چینی ...

به نظرم مگان و کیا سراتو رو سرچ بزن

بین ایرانی ها دنا از همه بهتره 

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

به نظرم مگان و کیا سراتو رو سرچ بزنبین ایرانی ها دنا از همه بهتره

دناپلاس دنده ای میگن بگیر اتومات خوب نیس

تارا چطوریه بعضیام میگن تارا بگیر کسی تارا دیده یا داشته چطوریه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

ایرانی بهترینش فکر کنم دنا است

ممنونم خیلیا دنا رو پیشنهاد میدن ولی میگن اتومات نخر دیگه نمیدونم چرا 

راست میگن تارا هم خوبه

یکم پرس و جو کردم درباره ی تارا میگن ظاهرش زیباست ولی ماشین خوبی نیست از نظر فنی و ... دیگه موندم نمیدونم گیج شدم

خب ببینید شاسی بلند میشه ولی ماشین های چینی هستن نمیشه که بری هیوندا بخری بالا سه تومنه چینی هم به د ...

هر چی باشه بهتر از ایرانی ای ثل دناعه که

مثلا خود تیگو،لاماری،جک

جک ارزونتره بینشون نوش حدود ۱ و نیمه فکر کنم

قطعا خیلی بهتر از دنا و ایناس

آها آریو هم قطعات خارجیه و ایران وصل کرده بهم

خاله ام داره خیللی خوبه

خیلی هم دلخلش تمیز و بزرگه از دنا بهتره فقط مشکلش اینه که فکر کنن صفر نباشه

اما خب چرا دست دوم تمیز نمیگیری؟ بعد از چند ماه همونجوری میشه تازه نجربه ماشین هم نداری خودت میگی

بعدا میگی نو بودن به چه درد میخورد که مدل بهتر نگرفتم

آها آریو هم قطعات خارجیه و ایران وصل کرده بهمخاله ام داره خیللی خوبهخیلی هم دلخلش تمیز و بزرگه از دن ...

سلام ممنون ولی بعد این تاپیک من ماشین گرفتم عزیز

دناخیای خوشگلهداداشم دارهچی خریدی؟

دناپلاس خریدم