2777
2789
عنوان

حس ميكنم سرطان دارم

120 بازدید | 13 پست

سلام خانم ها توروخدا بهم كمك كنيد 

چند وقته وسط قفسه سينم سمت بالا چپ درد ميگيره مخصوصا موقع خم راست شدن يا وقتي شكمم ميدم تو معدمم خيلي سفته يچيزي مث سنگ روشه

همش حس ميكنم سرطان دكتر رفتم برام چكاب نوشته ميترسم انجام بدم توروخدا بگيد چيكار كنم رفلاكسم دارم، ميترسم از ازمايش و دكتر يه بچه هفت ماهه دارم نگران اونم 

عزیزم از رفلاکسه

منم اوایل دکتر رفتن میترسیدیم

ولی سعی کن از هرچی میترسی بری سمتش 

اژشمام چیزی نیس عزیزم هیچوقت بدترین احتمالو نده❤

میشه برام ی صلوات بفرستی دوست گلم (: ✨❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم از رفلاکسهمنم اوایل دکتر رفتن میترسیدیمولی سعی کن از هرچی میترسی بری سمتش اژشمام چیزی نیس عزیز ...

خيلي ميترسم اخه معدم سفته خواهرم ميگه استخونه ولي نيست 

وزنمم بالاست ميگم شايد بخاطر وزنم سرطان گرفتم افسرده شدم بخدا از فكر به بيماري مختلف باورت نميشه وسط قفسه سينم تير ميشه دكتر ميگه درد عضلانيه

خيلي ميترسم اخه معدم سفته خواهرم ميگه استخونه ولي نيست وزنمم بالاست ميگم شايد بخاطر وزنم سرطان گرفتم ...

عزیزم بر دنبال ازمایشات همرو انجام بده چیزی نیس

ترس شديد دارم🥹بچم كوچيكع اگه من بميرم چيكار كنه

خدانکنه این چ حرفیه هنوز رفلاکس معدع س 

نگو عزیزم نگو کلامات

تاثیر منفی دارن 

درکت میکنم حالت بدت استرس داری من برات صلوات میفرسم هیچی نیس عزبزم❤

عزیزم از رفلاکسهمنم اوایل دکتر رفتن میترسیدیمولی سعی کن از هرچی میترسی بری سمتش اژشمام چیزی نیس عزیز ...

كلا سمت چپ بدنم حس خوبي ندارم گلومك يه درد مبهم داره توي گوشم ميزنه و خلط زياد همش بايد اب دهنم صاف كنم ك يچيزي توي كلوم نميدونم خلط يا چيز ديگه

كلا سمت چپ بدنم حس خوبي ندارم گلومك يه درد مبهم داره توي گوشم ميزنه و خلط زياد همش بايد اب دهنم صاف ...

برو دکتر اژمایشارو بده مشخص میشه ازچیه

من از پریشب ت سرم ی برجستگی حس کردم

اینق ور رفنم باهاش بزرگ شد میدردع

دیگ حوصله دکتر ندارم 😭 اگ چیز بدی باشع چی