2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش بچه مون پسر بودای کاش موفقیتت مثل دختر همسایه بود🥲🫂ای کاش بچه ی ی ما نبودی ای کاش اصلان به ...

میخوام بهت بگم با وجود هر اتفاق انتخاب و دست اوردی که داشتی، کافی هستی🩷 اون کسی هم که هنوز اعتقاد داره پسر برتر از دختر واقعا یه شخص رقت انگیزه که متاسفانه کم هم نیستن این افراد:(

ی نفر از بیمادریم گفت منم ناخودآگاه آه کشیدم تا چند وقت نوه کوچیکش توی بیمارستان بستری شد بعد سر نما ...

واقعا شعور و وجدان چیز خوبیه:((((( بعضیا مثل مار فقط نیش میزنن

حالا که اشکم در اومد شب پنج شنبه هست ی صلوات برای اموات و مادر منم بفرستید

اون روز خوب یادمه من راهنمایی بودم و خیلی دوست داشتم به بهانه عروسی یا مسافرتی چیزی بیان منو از مدرسه ببرن. وقتی از کلاس صدام زدن توی راه پله به این فکر میکردم چه خوابی خوبی دیشب دیدم .وقتی جلوی دفتر خالمو دیدم تعجب کردم گفت برم توی ماشین تا اجازه دختر داییمو هم بگیره توی ماشین شوهر خاله بزرگم بود و خواهرم که ابتدایی بود سوار که شدم پرسیدم سارا چیشده وقتی صورتشو برگردوند و چشماش که قرمز بودنو دیدم فهمیدم بدترین اتفاق دنیا افتاده . بلند از شوهر خالم پرسیدم عامو چیشده که گفت مادرتون به رحمت خدا رفته. اون موقع محرم بود و صبحگاه برامون زیارت عاشورا می‌خوندم توی کل مراسم تدفین داشتم زیارت عاشورا می‌خوندم تا از این خواب لعنتی بیدار بشم.