2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام، اولا مبارکه، ایشالا به سلامتی استفاده کنه، بعدش یک سوال داشتم، این تخت مدل نوزادیه درسته؟ بچه ...

سلام ممنون

مدل نوزادی هست ولی ما سفارشی گفتیم اوردن 10سالگی میتونه بخوابه

R.        E.         G  
ببخشید عکسای سیسمونی مال وقتیه که هنوز جشن مگرفته بودم و تزیین نکردم شرمندههمینجور معمولیشو گزاشتم

ممنون خانمی،من جام خیلی کوچیکه دعا کن برم خونه بزرگتر اونجور که دوست دارم اتاق نینیمو تزیین کنم.

R.        E.         G  
سلام ممنون مدل نوزادی هست ولی ما سفارشی گفتیم اوردن 10سالگی میتونه بخوابه

تا 10سالگی؟ چه خوب؟ از شرکت خاصی گرفتین؟ میشه قیمت تخت رو بدونم؟اخه من از نوزاد نوجوان خوشم نمیاد، نوزادی هم میگن تا 4سال میشه استفاده کنه 

تا 10سالگی؟ چه خوب؟ از شرکت خاصی گرفتین؟ میشه قیمت تخت رو بدونم؟اخه من از نوزاد نوجوان خوشم نمیاد، ن ...

قیمت تخت دو و پونصد شد همراه یه شک گیاهی.

ولی فقط کمد و تخت هست جا نداشتم بوفه اسباب بازی و کتابخونه و ناهار خوریشم بگیرم.همش باهم میشد هشت تومن

R.        E.         G  

شرکت خاصی که نه من تبریزم از بازار بزرگ مبل تبریز تو مایان گرفتم اشنا بود گفت تو کارگاه اندازه ای که دوست دارینو درست میکنم میدم دو هفته طول کشید تا بیارن جنسش ملامینه خست

R.        E.         G  
اها، خیلی خوبه که تا 10سالگی میتونه استفاده کنه، مبارکش باشه 

ممنون خانمی،

اره گفتم تا ده سالگی بخوابه بعد عوضش میگنم دیگه نوجوانیشو میگیرم.اصلا از نوزاد نوجوان خوشم نمیومد

R.        E.         G