2777
2789
عنوان

بچه هایی کع یوتوب میرید چطور کلیپی رو ازش دانلود کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 24 پست
میتونی برنامه ضبط صفحه نمایش رو دانلود کنی و اونجوری یه راحتی داره واسه ذخیره کردنشون

کیفیتش میاد پایین برا ارایه

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لینک اون ویدئو رو کپی کن بعد برو تو تلگرام utuberbot اونجا بفرس لینکو راحت میتونی دانلودش کنی

این ربات کار نکرد

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
تلگرامم بالا نمیاد از صبح تاحالا کلافه شدم

با پرو،کسی میری یا فی.لتر ش.کن؟

@AllSavesBot

مرسی میرم امتحانش کنم

@AllSavesBot

مرسی عزیزم ربات خوبی بود🌱💞 یه تعدادیش رو دانلود کرد ولی بعضی هاش که طولانی تر بود زمانش دانلود نشد🥲🤦‍♀️اگه بازم رباتی داری معرفی کن 

مرسی عزیزم ربات خوبی بود🌱💞 یه تعدادیش رو دانلود کرد ولی بعضی هاش که طولانی تر بود زمانش دانلود نشد ...

خواهش میکنم❤️

چندتا ربات داشتم اما دوماهی هست که از کار افتادن بازم سرچ میزنم 

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

خواهش میکنم❤️چندتا ربات داشتم اما دوماهی هست که از کار افتادن بازم سرچ میزنم

منم داشتم یه مدت کار نکرم برگشتم میبینم دیگه کار نمیکنن یکشون هم پولی شده