2777
2789

اولیش که دوستم اومده بود یه چیز سرچ کرده بود بعد تاپیک من اومده براش برای یه کاری زنگ زد گفت فلان کاربری تو نبودی؟منم گفتم نه ولی قشنگ معلوم بود من بودم اطلاعاتم داده بودم😑💔خوب بود حداقل تعلیق شده بودم

دومیشم الان تو اینستا لباس نشون مامانم میدادم بعد اعلان پیام دخترخالم که مامانم باهاشون قطع رابطه کرده اومد😬😬

وای خداااا😭😭😭😭

دست و پام یخ کرده خداروشکر فک‌کنم متوجه نشد چون اگه بود سریع واکنش نشون میدادد😭😭

اخه من چه گناهی کردم که به پای مامانم بسوزم؟

دیشبم دوستم زنگ زده بابامو پر کرد اومد بیرون بهش حرف بزن💔کل تفریح من همین چند دقیقه حرف زدن با دوستامه اونم چند روز یه بار...

کی میشد مستقل شم برم راحت شمم💔🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ حسای بدی 🥲 دوستت الان باز میفهمه کابری شماست

نه دختر خالم نبود دوستم کاربریمو پیدا کرده بود🥲اخه تو‌همه تایپکام دردلامو نوشتم واقعا ضایع میشدم اگه میخوند

چجور میشه همه تاپیکامو پاک‌کنم؟

نه دختر خالم نبود دوستم کاربریمو پیدا کرده بود🥲اخه تو‌همه تایپکام دردلامو نوشتم واقعا ضایع میشدم اگ ...

باید لینکشون بفرستی پی وی نینی یار یک 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
یعنی پاکشون میکنه برا همیشه؟

اره تو روزای مشخص براش بفرست پاک میکنه تو یکی تاپبکاش توصبح داده نینی یار ۱

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)