2777
2789

میشه بگین چند تا خوردین سقط شد؟من دو هفته قبل خوردم سه تا اما رفتم سونو و بتا هنوز کلی بقایا دارم بتام ۳۰۰۰۰خونریزی در حد خفیف هم دارم هنوز فقط امروز ی چیز سفت سیاه رنگ افتاد ازم نمیدونم میشه امیدوار باشم یا نه دکترم گفته این سری گفته ۱۲ تا بخور هر ۴ ساعت ۳ تا بزارم زیر زبونم من حیلی میترسم تو رو خدا از تجربه هاتون بگید  اینم بگم عمدی نبود سقطم جنین تو شکمم مرده وگرنه بارداری اولم بوده و با ای یو ای باررار شده بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایوای چند تا خوردی

من تو بیمارستان بودم درست یادم نیست  دوتا فکر کنم بعدش شدید لرز کردم 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
من رفتم بیمارستان، خود پرستار داد، دوز و ... متوجه نشدم.هم تو واژن گذاشت و هم زیر زبونی، همون با دوت ...

رفتم لعنت به این بیمارستانا قبوول نکردن میگفت بارداری اولته ما ریسک نمیکنیم حداقل برو ۱۰ ۲۰ روز صبر کن خودش میفته لعنت بهشون منو بدبخت کردن دربدر دنبال قرصم

من رفتم بیمارستان، خود پرستار داد، دوز و ... متوجه نشدم.هم تو واژن گذاشت و هم زیر زبونی، همون با دوت ...

من که از اول رفتم بیمارستان همینجور لخته اومد تا شب آخرسم رفتم اتاق عمل البته من هفته یازدهم بودم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
نه برا من کمتر رود قبول نکرد بیمارستان میگفت خودش میفته

اگه خودش بیوفته بهتر  

۱۰,تا مصرف کردم نیوفناد مجبور شدم برم بیمارستان اونجا هم ۶تا نیوفناد شب بردنم اتاق عمل کورتاژ

وای یا خدا خونریزیم نکردی ؟من اونسری سر دومی دردم شروع شد سر سومی خونریزی شروع شد ولی خب کامل نیفتاده

من که از اول رفتم بیمارستان همینجور لخته اومد تا شب آخرسم رفتم اتاق عمل البته من هفته یازدهم بودم

آره هفته بالا سختتر، منم دو تا دیگه ۱۷، ۱۸ هفته بود، خیلی سختتر بود.

ولی کلا باز تو بیمارستان ، بعد چند ساعت نشد، میبرن کورتاژ، هستن و برای آدم یه کاری میکنن، خیلی از خونه بهتره

خب نمیعته اخه چیکار کنم

من با نامه دکتر رفتم که اون بیمارستان بودش، بخاطر اون راحت پذیرش میکنن.

بری کورتاژ راحتتری والله.

من سر یه سقطم، سه ماه کامل بخاطر بقایا خونریزی شدید کردم.

تهش رفتم کورتاژ