میشه بگین چند تا خوردین سقط شد؟من دو هفته قبل خوردم سه تا اما رفتم سونو و بتا هنوز کلی بقایا دارم بتام ۳۰۰۰۰خونریزی در حد خفیف هم دارم هنوز فقط امروز ی چیز سفت سیاه رنگ افتاد ازم نمیدونم میشه امیدوار باشم یا نه دکترم گفته این سری گفته ۱۲ تا بخور هر ۴ ساعت ۳ تا بزارم زیر زبونم من حیلی میترسم تو رو خدا از تجربه هاتون بگید اینم بگم عمدی نبود سقطم جنین تو شکمم مرده وگرنه بارداری اولم بوده و با ای یو ای باررار شده بودم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من رفتم بیمارستان، خود پرستار داد، دوز و ... متوجه نشدم.هم تو واژن گذاشت و هم زیر زبونی، همون با دوت ...
رفتم لعنت به این بیمارستانا قبوول نکردن میگفت بارداری اولته ما ریسک نمیکنیم حداقل برو ۱۰ ۲۰ روز صبر کن خودش میفته لعنت بهشون منو بدبخت کردن دربدر دنبال قرصم