ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید
من شقاق داشتم فوق العاده سخت بود یه مدت رو اوردم به غذا های آبکی مسکه خوردم و توی تشت آب گرم نشستم خداروشکر خوب شدم اما باید حواسم باشه که دوباره یبوست نگیرم که دوباره این شقاق رو میشه
من بعد زایمان طبیعی اینجوری شدم وخوب نمیشم هرچقدر ملین میخورم وپماد میزنم دکتر گفت یکماه یبوست نباشی زخمت خوب میشه ولی من یکساله یبوست نداشتم ولی دردم تموم نشده
عمل هم کنی باید رعایت کنی... رژیم غذایی پر فیبر داشته باش... تحرک داشته باش ...آب زیاد بخور...بعضیا روغن زیتون میخورن و راحتن...
تیروئیدت رو هم بررسی کن...من کم کاری داشتم و خیلی شکمم سفت میشد...اونو که درمان کردم ...اون یکی هم رفع شد
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
وای خدایا مشگل من اینه بدون یبوستم یکسال خوب نمیشم
زخمت خیلی داخله؟اگه خیلی داخله پماد رو با اپلیکاتور بزن که برسه به زخمت....البته حواست باشه خود اپلیکاتور پلاستیک اضافه نداشته باشه....
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
وای خدایا مشگل من اینه بدون یبوستم یکسال خوب نمیشم
بعد دستشویی هم خودتو خوب خشک کن که زخمت عفونت نکنه
من بعد زایمان طبیعی اینجوری شدم وخوب نمیشم هرچقدر ملین میخورم وپماد میزنم دکتر گفت یکماه یبوست نباشی ...
اگه میتونی پودر زنیان با گردو اندازه هم بخور دو هفته ای خوب میشه ایشالا حدیث امام رضا هست
ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید