2777
2789
عنوان

خانم ها میاین؟😢اونایی که داستان زندگی خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 31 پست
خوب دقیقا تا کجا خوندی؟ قبل از کلنگ زدن رو بگیم یا بعد کنگ زدن رو؟😂😂

ط😅😅😅😅😅

خوب یادت مونده ها 

من یادم رفته بود این جمله قصار کلنگ زدن رو 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ط😅😅😅😅😅 خوب یادت مونده ها  من یادم رفته بود این جمله قصار کلنگ زدن رو

کلا داستان مهشید به دو قسمت قبل کلنگ و بعد کلنگ تقسیم میشه😂😂😂

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
شهرزادم شوهرش تعصبی بود کدومو میگی؟

اونیکه خودش خانوادش فرهنگی بودن

گفت هفده سالگی بایک بازاری ازدواج کردم

فقط اونایی که امضانوشتن درخواست دوستی قبول نمیکنم👊😒خودشیفته جان اینجاکسی برای دوستی باهات پرپر نمیزنه بخدا🙃
کلا داستان مهشید به دو قسمت قبل کلنگ و بعد کلنگ تقسیم میشه😂😂😂

😂من تااونجاخوندم که مادرشوهرش بلیط دادتاایناآشتی کنن ورفتن مشهد وبقول شماکلنگ

فقط اونایی که امضانوشتن درخواست دوستی قبول نمیکنم👊😒خودشیفته جان اینجاکسی برای دوستی باهات پرپر نمیزنه بخدا🙃
😂من تااونجاخوندم که مادرشوهرش بلیط دادتاایناآشتی کنن ورفتن مشهد وبقول شماکلنگ

اهان شما از بعد کلنگ میخوای

خوب هیچی دیگه دوست شدن و کلنگ زدن و تا الان هم کلنگ و زمین نذاشتن😂😂😂

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
هیچی  نزاشت دانشگاه بره   بارم کتکش زد  آلات 4تا بچه داره ولی زندگیش خوبه خور ...

یعنی راضیه از اون ازخودگذشتگیاش؟

ازاون همه فاصله سن وفرهنگ؟

اهان شما از بعد کلنگ میخوای خوب هیچی دیگه دوست شدن و کلنگ زدن و تا الان هم کلنگ و زمین نذاشتن😂😂😂

ماشالله😂😂

اززایماناش ورفتارالان شوهرش نگفت؟آزادی داره؟

خالا شرایط تو چ جوری  خودت چند سالته  خاستگارت  چند سالش  تحصیلات  ...

من متولد73

خاستگارم60

اون دیپلم من فوق دیپلم

پدرمن کارمنده پدراون راننده ماشین سنگین

ماشالله😂😂 اززایماناش ورفتارالان شوهرش نگفت؟آزادی داره؟

شوهر از وقتی کلنگ زدن رو شروع کرده خیلی بهتر شده

تو روحیش تاثیر مثبت داشته این کلنگ لامصب😂😂😂

شوهر از وقتی کلنگ زدن رو شروع کرده خیلی بهتر شده تو روحیش تاثیر مثبت داشته این کلنگ لامصب😂😂😂

😆😆😆😆

شمانمیدونی چطورمیشه پیداکنم مهشیدو؟دوس دارم یکم سوال ازش کنم

خیلی واقعی وقشنگ بودداستانش

بخشکی شانس که تعطیل شد

😆😆😆😆 شمانمیدونی چطورمیشه پیداکنم مهشیدو؟دوس دارم یکم سوال ازش کنم خیلی واقعی وقشنگ بودداستانش ...

بعضی از تاپیکا میبینمش درخواست دوستی بهش بده این تاپیکو بخونه قبول میکنه