2777
2789
عنوان

عفونت چشمی که خوب نمیشه

735 بازدید | 16 پست

من دو ماه قبل چشمام شدید عفونت کردن که با کلی سرم و پماد و انتی بیوتیک و قطره خوب شدن تا حد زیادی 

ولی الان همش ترشح سفید گوشه چشمام جمع میشه و یک چشمم هم خس می کنم همش تو فشاره درد می کنه بخصوص باد زدنی و کنار گوشمم همینطور 

دکتر زیاد رفتم میگن غدد بزاقیه خوب میشه یا انتی بیوتیک میدن که اثر نمی کنه 

ممنون میشم راهنماییم کنین

شاید مجرای اشکی مشکل داره 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میشه فهمید ؟دکتر چشم پزشک تشخیص نداده یعنی؟

بعضی تشخیص ها تو مراجعات بعدی مشخص میشه. خوب نشدی بازم بهش مراجعه کن 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

چشم منم تقریبا یا ماه میشه قرمز شده وهردوتا چشام اصلا خوب نمیشه دکترم رفتم داروها اصلا اثر نمیکنه وموقع بیرون رفتن نمیتونم به نور زیاد نگاه کنم سرم درد میگیره لطفا به منم کمک کنین

چشم منم تقریبا یا ماه میشه قرمز شده وهردوتا چشام اصلا خوب نمیشه دکترم رفتم داروها اصلا اثر نمیکنه وم ...

بیمارستان فارابی برو برای معاینه

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

اگه سرطان اینا باشه تو ازمایش خون مشخص میشه؟یا عفونت خون

سرطان چی ؟ به چیزای خیلی بد فکر نکن.‌سرطان تو بیوپسی معلوم میشه سرطان خون تو خون