2777
2789
عنوان

کادوبرای تولدمادرشوهر

362 بازدید | 39 پست

خانوما برامادرشوهرم چی بخرم کادو من عقد کردم و الان همسرمم همیشه کادوهای گرون عادت داره بخره نمیدونمم این عادتشو چطورترک کنم 

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم

خب اگه وضعش خوبه و واسه شماهم گرون میخره

چه عیب داره عزیزم؟

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
خب اگه وضعش خوبه و واسه شماهم گرون میخره چه عیب داره عزیزم؟

خب کلا مشکل اینجاس اونو وظیفه میدونن خیلی توقع دارن و بچیزیم ک برامن بخره خیلی حسادت میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کلا مشکل اینجاس اونو وظیفه میدونن خیلی توقع دارن و بچیزیم ک برامن بخره خیلی حسادت میکنن

اشكال نداره هم تو عادت ميكني هم اونا عادت ميكنن عزيزم.

سخت نكير.بدر و مادرش هستن جاي دوري نميره.

بنظرم جدا كادو نكير بدعادت ميشن.همون هديه اي كه همسرت ميكيره با يه شاخه كل دوتايي تقديم كنيد

چرا ترك كني؟

خوب مادرش براي غريبه ك نمي خره

اگر وضع مالي شوهرت خوب و از پسش برمياد خوب لخره باعث سرباندي شماهم هست و اينكه خوب مادر خيلي زحمت فرزند را ميكشه ك ذره ايش جبران نميشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
اشكال نداره هم تو عادت ميكني هم اونا عادت ميكنن عزيزم. سخت نكير.بدر و مادرش هستن جاي دوري نمير ...

همسرم میگه ما دوماه دیگه مستقل میشیم بعداون یه کادومیدیم دوسندارم الان پشت سرت حرف بزنن ک بی اعتنا بود 

چرا ترك كني؟ خوب مادرش براي غريبه ك نمي خره اگر وضع مالي شوهرت خوب و از پسش برمياد خوب لخره باعث س ...

اخه رفتارشون خیلی بده مثلا حتی اگه همسرم ی جوراب واسه من بخره ازحسادت هم اون هم خواهرشوهرم ک همسن خودمه میترکن منم هرچی ک میخرمو نمیگم بهشون تا واکنش نشون ندن خودم اعصابم خورده ازاین بابت

از الان خودتو بده نشون نده بزار شوهرتم بخره حتى گرون چون تا الان گرون داده نده ميگن تو نزاشتى تو بد ميشى ى چيز تزيينى بخر

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
اخه رفتارشون خیلی بده مثلا حتی اگه همسرم ی جوراب واسه من بخره ازحسادت هم اون هم خواهرشوهرم ک همسن خو ...

اتفاقا به نظر من با شوهرت برو هديه بخر خودت بهش بده 

بگو بخند اصلا به روش نيار كه چه كردن

اى خدااااااااا.......
اخه رفتارشون خیلی بده مثلا حتی اگه همسرم ی جوراب واسه من بخره ازحسادت هم اون هم خواهرشوهرم ک همسن خو ...

چون اول ازدواجتون اونها هنوز حس مالكيت دارن رو همسرتون 

عادي ميشه كم كم

بهتر ك نشون ندي

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود