2777
2789

دوستی دارم یکماهه فهمیده سرطان حنجره داره داره شیمی درمانی میکنه حالم خیلی بده خدایا این سرطان چیه به جون ادما انداختی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش روغن شیمیایی و میوه سمی و کود و سم و بدبختی هیچی نیست آدم بخوره و سم توش نباشه متاسفانه همممممه ما سرطان میگیریم هر کی یه نوع خود هوا هم سم توشه

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

علائمش چیه من سه ماه صبحا گلوم میسوزه 

همه دکترا متخصص رفتم آزمایش خون دادم گفت آزمایش ت خوبه 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال درمود جوش صورت و پوست مو و....درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

خدا کنه این دوست منم خوب بشه اخه سه سال پیش خواهرش سرطان سینه داشت فوت شدند ایشون روحیش الان خرابه ا ...

انشالله خوب میشه بستگی داره چقدر پیشرفت کرده باشه

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم برای ایده دادن و کمک کردنه
علائمش چیه من سه ماه صبحا گلوم میسوزه همه دکترا متخصص رفتم آزمایش خون دادم گفت آزمایش ت خوبه

گلو درد داشت رفت دکتر گفتن حساسیته دیگه گلوش ورم کرد رفت یه دکتر دیگه بعد ازمایش فخمیدن یرطان حنجره

آره یه دکتر مدنی هست تو اصفهان طب سنتی هست سرطان رحم  و سرطان ریه دوتا را شنیدم درمان کرده...یه دوستام پدرش سرطان گرفته بود صدبار بهش گفتم ببرش اینجا هعی مسخره کرد و گفت و دکترا با اون داروهاشون نمیتونن درمان کنن اینا بکنن؟ میگفت شیمی درمامی میبریمش و بهتره..خلاصه دور از جون پدرش فوت کرد..

انشالله دوست تون خوب بشه اگه دیدید با مداوای پزشکی بهتر نشد ببریدش طب سنتی

گلو درد داشت رفت دکتر گفتن حساسیته دیگه گلوش ورم کرد رفت یه دکتر دیگه بعد ازمایش فخمیدن یرطان حنجره

دکتر ب منم‌گف حساسیت آزمایش خون داد ؟

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال درمود جوش صورت و پوست مو و....درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜