2777
2789
هزار نفرم بگن فلانکارو بکن وقتی که انجامش دادی فقط و فقط خودت مسئول و مقصریکنکور چیه که ۴ سااااال ب ...

هیچی نمیدونم 

چه طوری ایندم رو بسازم 

وقتی باید ۶ سال تو یه شهر کویری و بی امکانات هر روز درس های سخت بخونم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اشتباه میکنی که میخوای فیزیو تهران رو ول کنی شانس اوردی قبول شدی چون تو ناحیه تو بوده قبول شدی ...

شهریه پردازههههه خیلی گرونهههههه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

هر چی بگذره اوضاعت بدتر میشه.اگر واقعا رشتتو دوست نداری سریعا انصراف بده و واسه رشته دلخواهت تلاش کن.یا اینکه افکار و نظرتو نسبت به رشته ات تغییر بده و همه تلاشتو واسه موفقیت در همین رشته بکن.نکنه دو سه ترم بخونی بعد یادت بیفتن تغییر رشته بدی عمرت تلف میشه

نمیدونم چی میخواستم ولی دامپزشکی رو نمیخواستم دلم یه شهر بزرگ و قشنگ میخواست

خو تو کجایی؟

ببین خوابگاه خیلییی سخته

من خودم پزشکی شهرای دیگه میاوردم ولی چون زیاد بهش علاقه نداشتم دندان تعهدی شهر خودمو به اونا ترجیح دادم

خودم اصفهانم

اما کلا حتی تهران هم خوابگاهاش خوب نیستن

دخترعمه من خیلییی بسازه با همه چی ولی اونم تو خوابگاه روانی شد

جو خونه خوب نیست ۴ سال پشت بودم مجبورم کردن الان از کنکور هم محروم شدم ۶ سال باید تحمل کنم 😔😔

ببین شاید چون هنوز تو جو رشته ات نرفتی به نظرت دوسش نداری ولی به نظر من اگه جو خونه تون بده برو همون رشته ای که دوست نداری بخون فکر کنم برات بهتره بهش یه فرصت بده شاید خوشت اومد

شهریه پردازههههه خیلی گرونهههههه

نه حدود ۳۰ تومنه یه ترمش 

صددرصد ارزش داره 

از سال سوم هم کار میکنی 

ببین پزشکی الان هر شهر ۲۰۰ تا روزانه میگیره کلی ازاد و خودگردان و یه عالمه محرومم 

فیزیو اصلا ازاد نداره ، کلا ۱۰۰۰ نفر هم نمیشه تو کل کشور 

تو تهران اینقد درامدت خوب میشه ، سر یه سال در میاری هر چی خرج کردی