2777
2789
عنوان

چقد میل اونطوری چیز مزخرفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10752 بازدید | 252 پست
من خیلی خودمو سرزنش میکنم با اینکه هر سه ماه ی بار خو.. ار بود ولی خیلی گریه میکنم بعدش بزور خودمو ن ...

ببین تو خیلی جوونی 

بخدا عوارض داره ممکنه بعضی حسا رو در تو از بین ببره واقعا نیاز جنسی رو میشه کنترلش کرد راه و روش داره هنر ...ورزش 

ولی سرکوبش نکن چون زمانی که باید باشه از بین می‌ره ...مثل الان نداریش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تا یه دختر از نیازش میگه واسه یه عده چیز عجیبیه ؟ ولی به پسرا که میرسید نیاز جنسی رو انحصاری اونا میدونید !

قابل توجه دوستانی که گفتن وای مگه دخترا هم نیاز جنسی دارن من که چیزی احساس نمیکنم و ... عزیزم شما مشکل جنسی داری حتما به پزشک مراجعه کن 

🏃🏻‍♀️

شما خانما وقتی 24 سالتون هست اندازه یه پسر 34 ساله به نظر میاین همین اختلاف سن تو ازدواج به همین دلی ...

اخی 

با سن خودت به صلح برس جای این چرت و پرتا

هیچ دختر عاقلی با اختلاف سنی زیاد ازدواج نمیکنه تو هم از نسل جوونای الان نیستی

🏃🏻‍♀️

دکتر خیر اندیش، طبیب طب اسلامی میگن در صورت عدم امکان ازدواج و میل شدید جنسی، ناحیه ی تناسلی رو با مخلوط سرکه سیب خونگی و آب، شست و شو دهید همیشه. 

سایر مطالب مؤثر هم از پزشکان طب سنتی و طب اسلامی در اینترنت موجوده. مطالعه کنید. 

روزه گرفتن و معنویات هم تاثیر خودش رو داره. 

ببین تو خیلی جوونی بخدا عوارض داره ممکنه بعضی حسا رو در تو از بین ببره واقعا نیاز جنسی رو میشه کنترل ...

چقدر اومد و کنترلش کردم 

دقیقا میخوام خودم مشغول کنم به باشگاه 

و کلاس 

دعام کن اجی از بند شیطان رهایی پیدا کنم 

خدا شاهده روزی ک خواستم اون کار انجام بشه 

قشنگ لبخندشو تصور کردم نمیدونم چطور بیانش کنم خیلی بد بود 

توی تاپیک منم ی دو سه نفر گفتن ادم مجرد چجوری میتونه بفهمه گرمه😐😐😐 ینی واقعا اینو نووجون و جوون بودن سرشون زیر برف بوده؟ مگه حتما باید تجربه کرد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2075342 ناشناسم👆🏻 m✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛)