2777
2789
عنوان

چقد میل اونطوری چیز مزخرفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10752 بازدید | 252 پست
نه کسی منو صدا نکرد من با اختیار خودم اومدم تو این تاپیک که اگه چیزی بلد بودم به استاتر بگم شاید برا ...

شما هم توی همین تاپیکهایی که به اخلاق و رفتارت میخوره بمون

یادبگیر سرت توی کار خودت باشه

توی هرکاری که بهت مربوط نیست دخالت نکنی و نپری وسط

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دقیقا می خواستم بگم

بعد یه عده که اینکارن میان منو میخورن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کانال صیغه رو میخوام چیکار وااا این کارا چیه این کانالا هم شدن راه دیگه مکان کشی

صیغه چیه فقط ازدواج دائمی هست فرم پرشده است که خانمها ای دی نمیدن و از طریق مدیر باهاشون ارتباط میگیرن 

فرم هم چیزهایی مثل خونه وماشین و وضعیت تاهل و سن و شغل و مشخصات خانواده و میزان تحصیلات و... رو داره 

شما باتوجه به این چیزها اگر حس کردی شرایطش به شما میخوره با اطلاع خانواده ها صحبت می‌کنید و اگر اوکی شدید قرار ازدواج میزارید مثل سنتی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

مثل این

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

راه حلی جز صبر و سرگرم کردن خودت به امور دیگه...ورزش...خوردن سردی جات وپرهیز از فکر وخیال در ابن رابطه وجود نداره

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
کاش خدا کمک کنه تموم بشه احساس میکنم بدنم یجوری میشه، چشمام ضعیفه میترسم

ایشالا خدا کمک میکنه عشقم

خودمونم باید اراده قوی داشته باشیم 

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...