2777
2789

ما باهم دوست بودیم الان امد خواستگاریم 

اما نمی دونم چرا انگار وقتی یه چیز میخواد جدی بشه عیبای طرف بیشتر تو چشم میاد 

طبیعیه آیا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم ازش‌جدا بشم منو خیلی دوست داره یعنی چه؟یعنی مجبورت کرده باهاش بمونی؟تو دوسش نداری؟زندگی متاه ...

نه منم دوسش دارم هیچ اخلاق بدی ازش ندیدم تو این یک سال همیشه مهربون بوده درکم کرده اما خب سنی نداره تازه شروع کرده به کار و یکم از نظر مالی و یکم چهره خیلی باب میلم نیست اما قرار نیست همه ادما کامل باشن تو این دنیای به این بزرگب اینقدر آدما متفاوتن که کسی پیدا کنی درکت کنه بنظرم کافیه 

اما اون چیزایی که باب میلم نیست الان که داره جدی میشه بیشتر تو چشمه

ما دوست بودیم امروز مادرش میخواد منو ببینه ما رسم داریم اول مادر میاد اگه اجازه بدن خانواده دختر بعد ...

اگه به دلت نیست رضایت نده  و این حالتی که داری به خاطر استرس و اضطرابته و شاید یه مقداری طبیعی باشه

البته خود منم یه دورانی اینجور شدم  بعد عقدم و بعدش فهمیدم جادو شده بودیم 😂