2777
2789

خواهرم هرروز پا میشه ارایش میکنه الکی میره بیرون میچرخه همش ب خرید و خرج کردن گوش شیطون کر خداروشکر شوهرش ن بهش خیانت میکنه ن هیچی خیلی سرش ب زندگیه البته اخلاق نداره ولی خب اهل زن و زندگیه منم دلم میخاد مثل اون پرانرژی و شاداب باشم نمیتونم الانم شوهرم گفت چقدر دیر ب دیر میری حموم خیلی خجالت کشیدم اخه باردارم اصلأ تز جام نمیتونم بلند شم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرایش و اینا که نه

اما خب دوش روزانه

پیاده روی روزانه

لباس عوض کردن روزانه 

روتین پوستی..

اینا هست بالاخره 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

کاشت ناخن و این چیزا چی؟؟؟

اکستنشن مژه دارم اکثرا

اما ناخن نه کم پیش میاد

ناخنای خودم مرتب و خوش فرمه ، روغن تراپیشون میکنم 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من با دو تا دخترام یه روز درمیون نهایت دو روز درمیون میریم حموم .بعدش موهاشونو سشوار میکنم موهای دختر بزرگمو بعضی وقتا بابلیس میرنم فرمیکنم یکمیشم میبافم موهای کوچیکرم خرگوشی میبندم لباسای خوشگل میپوشونم ب خودمم میرسم اما آرایش زیاد بدم میاد یه آرایش ملیح خودم خوشگلم نیتز ب آرایش ندارم🤪😁در کل بعضی وقتا ازم میپرسن چجوری هم ب تیپ دوتا دخترات میرسی هم ب خودت 😁💪

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

ینی بد از بارداری درست میشم؟؟؟

اگه قبلش حوصله این کارا رو داشتی و الان بخاطر بارداری نداری آره گلم

یه آبرسان شوهرم واسم میخره عالیه پوستمو عینه آینه کرده خیلی وقته دیگه کرم پودر نمیزنم 

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

ناخن و مزه هم اصلا نمیکارم دیگه این دوتا رو انجام بدم نمیتونم ب بچه هابرسم 

من با دو تا دخترام یه روز درمیون نهایت دو روز درمیون میریم حموم .بعدش موهاشونو سشوار میکنم موهای دخت ...

خوش ب حالت حس میکنم امثال شماها هیچوقت بهشون خیانت نمیشه 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
یه آبرسان شوهرم واسم میخره عالیه پوستمو عینه آینه کرده خیلی وقته دیگه کرم پودر نمیزنم

اسمش چیه؟؟؟من واقعأ از خودم بدم اومده موهام ک مثل چی میریزه ارایش ک نمیتونم بکنم خیلی داغونم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
خوش ب حالت حس میکنم امثال شماها هیچوقت بهشون خیانت نمیشه

شوهره من عمرن اهله اینکارا نیس لحظه شماری میکنه واسه اینکه کارش تموم شه بیاد خونه باهم باشیم .امروز یساعت زودتر از کارش در اومد اومد دخترارو بردیم گذاشتیم پیشه مامانم ک تنها باشیم شبم قراره بریم بیرون بعدش بریم دنباله دخترا😁امروز مجردیم