2777
2789
عنوان

خانوما یه دقیقه میایم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 43 پست
ایشالله که باردار میشی نگران نباش آمپول و اینا نزدی برای بارداری

نه 

فقط یه دوره دکترم لتروزول داد که کیست زدم 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی به دکترم گفتم سیکل من ۳۵روزه است روز۱۷باید برم سونو

گفت نه فقط روز ۱۳یا روز ۱۴باید بری 

آمپولم نداد چون روز ۱۳رفتم و اندازه اش۱۳بود.

انقدرررر از دکتر و دارو فاصله دارم که نگو

ناباروری یه طرف دوریم از امکانات یه طرف دیگه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

خوب کیست نگرفتی قرص لتروزول خوردی

عزیزم ایشالا به خواسته هات برسی 

من خبلی استرس دارم

اصلا نمیتونم آرامش داشته باشم.

تو ی شهر غریب با مردمان خیلی عجیب دارم زندگی میکنم دور از خونواده ام.ی منطقه کوچیک که مردم راحت در مورد همه چیز خیلی خیلی سوال میکنند‌

😐

عزیزم ایشالا به خواسته هات برسی من خبلی استرس دارماصلا نمیتونم آرامش داشته باشم.تو ی شهر غریب با مرد ...

غریبی خیلی سخته 

مرسی عزیزم همچنین شما ایشالله که هر چه زود تر دامنت سبز بشه ماهم دعا کن 

خوب کیست نگرفتی قرص لتروزول خوردی

دکتر گیاهی که رفتم آخر همون ماه گفت کیست زدی

غریبی خیلی سخته مرسی عزیزم همچنین شما ایشالله که هر چه زود تر دامنت سبز بشه ماهم دعا کن

ان شاالله.استرس دور کنی حله 

دکتر گیاهی که رفتم آخر همون ماه گفت کیست زدی

منم خوردم کیست شد الان یکیش خیلی بزرگ شده یکیشم افتاده 

دکتر منم خیلی خوبه دارو های گیاهی داد بهم با قرص های تقویتی حالا بازم باید برم سونو گرافی ببینم کیسته افتاده یا بازم بزرگ شده 

یادم رفت بهت بگم قرص دوسین هم خیلی خوبه برای تنبلی تخمدان

قرص دوسین؟

همون قرص خونگی با عسل و سیاهدونه منظورته؟؟؟