2777
2789
عنوان

مهمونی که هر روز میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 39 پست

[QUOTE=357180331]مامانت بگه دیگه[/QUOTE

دلش نمیاد

دیگه به فکر این افتادم برم پیش دعا نویس

کارایی که اصلا بهشون فکر نمیکنم

ولی میگن بری دعا نویس برعکس میشه 

نمیدونم والا

از سر ناچاری یه فکرایی به سرم میزنه

پس خونه ی کیه؟؟؟ بگو نه پس خونه ی شماس آدمهای بی ملاحظه اینو دیگه بابات باید مستقیم بگه نیایید جرأت ...

موقعی که بابام خونه نیست میاد

اگه به بابام هم بگم مامانم خیلی ناراحت میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونمون نزدیکه یه محله فرق داره

نزدیک و دور نداره ،یه بار برای همیشه باید قوانین خونه رو توضیح داد،دو فردای دیگه خودتم میخوای ازدواج کنی ان شالله بچه دار بشی ،مهمون هم باید مدیریت کرد ،جای سرد برخورد کردن مستقیم گفت،مادرت بایدبگه بچه ها درس دارن ،شوهرم داره صداش درمیاد و اینا

نزدیک و دور نداره ،یه بار برای همیشه باید قوانین خونه رو توضیح داد،دو فردای دیگه خودتم میخوای ازدواج ...

من اگه خونه خودم باشه ازدواج بکنم

خب مدیریتش هم میدونم چطوری انجام بدم 

ولی اینجا نمیشه متاسفانه

[QUOTE=357180331]مامانت بگه دیگه[/QUOTEدلش نمیاددیگه به فکر این افتادم برم پیش دعا نویسکارایی که اصل ...

این اشتباه رو نکن ،برای همین مسئله ساده ،به بابات بگو بزار قضیه رو درست کنه ،نزار مامانت بفهمه با بابات درمیون بزار مشکل رو 

دعانویس چیه پای چیزهای بد رو تو خونه اتون باز نکن،یادبگیر تو فردا قراره زن زندگی شی ،مادر شی،اینا خودش تمرین راه زندگی حل کردن این مزاحمت،ببین با بابات مطرح کن بگو بین خودتون بمونه ،تازه خوشحالم میشه بابات

من اگه خونه خودم باشه ازدواج بکنمخب مدیریتش هم میدونم چطوری انجام بدم ولی اینجا نمیشه متاسفانه

چرا عزیزم اینجاهم میتونی بدون اینکه خودت دخالتی داشته باشی با پدرت محرمانه مطرح کن مشکل رو 

والا چند سال پیش یه همسایه داشتیم  تقریبا دو هفته میشد که هی میومد شب میرفت 

من ازش بدم میومد

مامانم رک و پوست کنده گفت بچه هام اذیت میشن 

ولی  اینو میگه خواهرمه

بعضی مواقع نامحسوس به خالم هم میگه ولی اون نمیفهمه